• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

BAGAGE

TANKTAS

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

MOTOR BAGAGE TANKTAS

Er zijn 3 manieren om een tanktas op de motor te bevestigen. De eerste is met behulp van magneten. Dit is natuurlijk alleen geschikt indien jouw tank van metaal is. Daarnaast kan je ook met speciale adapters werken. Die span je over je tank zodat je daaraan je tanktas kan klikken. Als derde en laatste mogelijkheid is het werken met tank-ringen (zoals bekend van SW-Motech).

Dan klik je de tanktas aan de ring en dan blijft de tanktas net mooi boven je tank zweven. Op deze manier zal jouw tank het minst te lijden van de tanktas op de tank. Je vind bij ons  een ruime keus aan tanktassen in diverse prijsklassen, kwaliteiten en stijlen.

 

Eigenschappen van tanktassen

Tanktassen zijn er in veel verschillende maten. Van veel tanktassen kan je het volume vergroten door het openzetten van een rits, een soort van harmonica effect. De meeste tanktassen zijn waterafstotend. Voor de wat heftigere regenbuien is soms een losse hoes bijgesloten. Mocht die er niet bij zitten zijn deze ook los verkrijgbaar.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze ruime collectie tanktassen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier hangt ons gehele assortiment motor bagage.

Motorbagage en tanktassen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat