menu
TANKTAS

TANKTAS

De naam doet het al vermoeden, een tanktas bevestig je op je tank. Het voordeel is dat je geen gewicht op je lichaam draagt. Daarnaast is het soms handig om je navigatie of kaart te lezen, die dan in het bovenste (transparante) vak van je tanktas ligt.
  34 items

  Tanktas voor de motor

   

  Een tanktas is een handig hulpmiddel om spullen met de motor te vervoeren. Tanktassen heb je in vele soorten en maten. De inhoud van een tanktas bevindt zich ergens tussen de 0 en de 40 liter. Kleine tanktassen zijn ideaal voor een dagtrip en bieden ruimte voor bijvoorbeeld je telefoon, sleutels, portemonnee, powerbank, wat drinken en een snack. Veel meer heb je vaak niet nodig als je een dag met de motor op pad gaat. Grotere tanktassen, met een volume van tussen de 30 en 40 liter, hebben voldoende ruimte voor veel meer spullen. Je kunt met een grote tanktas moeiteloos een setje kleren en andere benodigdheden voor een weekendtrip meenemen. Hierdoor kan een tanktas de ideale vervanging van een rugzak zijn. Je kunt jezelf vast voorstellen dat het rijden zonder rugzak het motorrijden stukken comfortabeler maakt. 

   

  Bevestig de tanktas met een tankring of magneet

   

  Een belangrijk onderdeel als het om tanktassen gaat is de manier van bevestiging. Er zijn drie manieren om een tanktas op de motor te bevestigen. De eerste manier is met behulp van magneten. Magneten werken natuurlijk alleen als de tank van jouw motor van metaal gemaakt is. Wel is het gelijk de makkelijkste manier om een tanktas stevig vast te zetten. Een tweede optie is het bevestigen van een tanktas met een tankring. Een tankring zit op de tankdop van je motor. De tanktas klik je vervolgens op de ring. Het voordeel hiervan is dat de tanktas altijd boven de tank van je motor blijft zweven. Op die manier kan de tank niet beschadigd raken. De laatste manier om een tanktas te bevestigen is met behulp van banden en adapters. Het kost iets meer tijd om de adapters en banden vast te maken, maar de tanktas zal netjes op de tank van je motor blijven zitten. 

   

  Motor tanktassen van Kriega, SW-Motech en andere merken

   

  Tanktassen voor motoren worden door veel merken aangeboden. Kriega en SW-Motech zijn populaire merken als het op tanktassen aankomt. Ook motorkleding merken zoals Dainese en Held bieden handige tanktassen voor de motor aan. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen, volumes en bevestigingsmethoden wanneer je een tanktas van Kriega, SW-Motech, Dainese, Held of een ander merk aan wil schaffen. Daarnaast beschikken de tanktassen over verschillende functionaliteiten zoals extra zijvakjes, ritsen en draagmogelijkheden. 

   

  Koop je nieuwe tanktas bij Biker Outfit

   

  Ben je op zoek naar een van de makkelijkste manieren om spullen met je motor te vervoeren? Kijk dan zeker eens naar een motor tanktas. Tanktassen zijn het ideale hulpmiddel om allerlei benodigdheden mee te nemen wanneer je met de motor op pad gaat. Of je nou een dagtrip gaat maken of meerdere dagen op de motor stapt, voor iedereen is er wel een geschikte tanktas te vinden. De tanktassen van Biker Outfit kun je eenvoudig online bestellen. Je nieuwe tanktas zul je razendsnel in huis hebben. Daarnaast kun je uiteraard de verschillende uitvoeringen vergelijken in onze winkel. 

  Merken waar we trots op zijn

  Alles onder 1 dak in Amsterdam!

  REV’IT
  Alpinestars
  Shoei
  HJC
  Scorpion
  Roof
  John Doe
  Pando Moto
  Cardo Systems
  Kriega
  Quad Lock
  Dainese