menu
MOTORLAARZEN & MOTORSCHOENEN

MOTORLAARZEN & MOTORSCHOENEN

Motorlaarzen, motorschoenen, je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat is nu geschikt voor mij? Een tourlaars of een casual model? We hebben motorlaarzen en schoenen in vele stijlen zoals sport, tour, offroad, casual tot aan meer classic.

Best Deals

Shop hier onze favorieten!

368 items

Motorlaarzen en motorschoenen

Motorlaarzen of motorschoenen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van iedere motoroutfit. De belangrijkste functie van motorlaarzen en motorschoenen is het beschermen van je tenen, enkels en hiel. Mocht je onverhoopt ten val komen wanneer je aan het motorrijden bent, dan zijn je voeten en je handen vaak het eerste gedeelte van je lichaam dat de grond raakt. Dit heeft te maken met je reflex. Om die reden is het zo belangrijk om goede motorlaarzen of motorschoenen te dragen. Natuurlijk bieden motorlaarzen over het algemeen meer bescherming dan motorschoenen. Dit heeft er mee te maken dat motorlaarzen ver boven je enkels uitkomen en een gedeelte van je scheenbenen kunnen beschermen. Ook motorlaarzen heb je uiteraard in verschillende hoogtes. Desalniettemin zorgen motorschoenen voor veel bescherming. Door het gebruik van slijtvaste materialen en harde productiedelen, zullen je volledige voeten en enkels goed beschermd worden.

 

Motorlaarzen van Sidi, Daytona en Alpinestars

Motorlaarzen zijn de beste optie voor motorrijders die hun voeten, enkels en een groot deel van hun scheenbeen optimaal willen beschermen. Doorgaans heb je de keuze uit lage en hoge motorlaarzen. Natuurlijk zitten er veel verschillen tussen uiteenlopende modellen. Ook ieder topmerk, zoals Sidi, Daytona en Alpinestars, biedt meerdere soorten motorlaarzen aan. Sidi, Daytona en Alpinestars zul je veel terugzien wanneer je naar de motorlaarzen van motorrijders kijkt. En dat is niet voor niets. Deze gerenommeerde merken bieden de beste motorlaarzen aan. De meeste motorlaarzen zijn van echt leer gemaakt. Leer is enorm slijtvast en daardoor zeer veilig. Synthetisch leer en een combinatie van leer en textiel kom je ook regelmatig tegen als je gaat zoeken naar een nieuw paar motorlaarzen.

 

Casual en urban motorschoenen met veel comfort

Casual motorschoenen zien eruit als normale schoenen maar bieden toch de bescherming die motorrijders nodig hebben. Dankzij slijtvast materiaal en harde protectie bij de tenen, hiel en enkels, kun je veilig motorrijden wanneer je een paar urban motorschoenen draagt. Niemand zal zien dat je motorschoenen aan hebt en ook jijzelf zult er niet veel van merken. Comfort en beweegbaarheid zijn belangrijke punten bij de ontwikkeling van motorschoenen. Voor motorritten waarbij je halverwege een pauze wil nemen door op het terras te gaan zitten, zijn casual motorschoenen een echte aanrader. Motorschoenen zijn licht van gewicht, comfortabel en lopen gewoon erg lekker. Combineer de motorschoenen met een motorjeans en een stoer motorjack voor een urban of classic uitstraling.

 

Motorlaarzen en motorschoenen koop je bij Biker Outfit

Wil je de beste motorlaarzen of motorschoenen in huis halen? Kijk dan zeker eens naar het assortiment van Biker Outfit. Bij Biker Outfit koop je jouw nieuwe motorlaarzen of motorschoenen eenvoudig online. Langskomen in de winkel om meerdere modellen te passen is natuurlijk ook mogelijk. Ons personeel staat klaar om jou te helpen met het vinden van het perfecte paar.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese