menu
MOTORHANDSCHOENEN MIDSEASON

MOTORHANDSCHOENEN MIDSEASON

Midseason motorhandschoenen kenmerken zich door een dunne of geen thermovoering en een lichtere of zwaardere waterdichtheid. Heerlijk voor in het voor- en najaar, alleen wellicht te warme voor hete zomerse dagen of te koud bij winterse temperaturen.
139 items

Midseason motorhandschoenen

Midseason motorhandschoenen kunnen eigenlijk niet ontbreken in de kledingkast van een fanatieke motorrijder. Als het te koud is voor doorwaai handschoenen en te warm voor winter motorhandschoenen, komen de midseason motorhandschoenen goed van pas. Midseason motorhandschoenen vind je in vele soorten en maten. Sommige modellen hebben een dunne thermovoering of een waterdicht membraan. Andere uitvoeringen bevatten geen thermovoering en zijn slechts waterafstotend. Zo is er voor iedere motorrijder wel een geschikte midseason motorhandschoen te vinden. Ze worden met name aan het begin en aan het einde van het motorseizoen gedragen, in de lente en in de herfst. Het is een echte allemansvriend die je op meerdere momenten in het jaar kunt gebruiken. Ideaal voor woon-werkverkeer rijders en andere motorrijders die het gehele jaar doorrijden.

 

Motorhandschoenen voor in het voor- en najaar

Motorhandschoenen voor het voor- en najaar zijn een mooie toevoeging voor je kledingkast met motorspullen. In het voorjaar heb je weleens te maken met temperaturen waarbij het net te koud is voor zomer motorhandschoenen. Je kunt er dan voor kiezen om midseason motorhandschoenen zonder thermovoering te dragen. Hiermee krijg je geen koude handen en voorkom je tegelijkertijd dat je last van zweethanden krijgt. Een voorjaarsbui kun je gemakkelijk aan wanneer de midseason motorhandschoenen van een waterdicht membraan zijn voorzien. In het najaar kun je kiezen voor een midseason motorhandschoen met een dunne thermovoering om te voorkomen dat je het te snel koud krijgt. Door de vele regenbuien en de harde wind in het najaar is het ook aan te raden om midseason motorhandschoenen met een water- of winddicht membraan te dragen.

 

Midseason handschoenen met thermovoering en waterdicht membraan

Midseason motorhandschoenen met een dunne thermovoering zijn geschikt wanneer de temperatuur net te hoog is voor winter motorhandschoenen. Het tegenovergestelde geldt voor midseason motorhandschoenen zonder thermovoering. Deze handschoenen zijn ideaal voor periodes wanneer het net te koud is voor een volwaardige zomer motorhandschoen. Midseason motorhandschoenen kunnen van verschillende soorten membranen voorzien zijn. Door het regenachtige weer in het voor- en najaar kun je veel baat hebben bij een midseason motorhandschoen met waterdicht Gore-Tex membraan. Gore-Tex membranen zijn 100% waterdicht en hebben daarnaast ook nog eens een hoog ademend vermogen. Verder kan een winddichte laag uitkomst bieden wanneer het hard waait.

 

Motorhandschoenen voor de lente en herfst koop je bij Biker Outfit

Midseason motorhandschoenen zijn op verschillende momenten gedurende het gehele jaar in te zetten. Vooral in de lente en herfst zijn midseason motorhandschoenen erg populair onder motorrijders. Woon-werkverkeer rijders kunnen niet zonder een goed paar midseason handschoenen. Kom langs in onze winkel om midseason motorhandschoenen te passen en de verschillen te ontdekken. Onze medewerkers staan klaar om je op weg te helpen. Weet je al welke midseason motorhandschoenen je wil hebben? Bestel ze dan online in onze webshop.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese