menu
MOTORHANDSCHOENEN MIDSEASON

MOTORHANDSCHOENEN MIDSEASON

Midseason motorhandschoenen kenmerken zich door een dunne of geen thermovoering en een lichtere of zwaardere waterdichtheid. Heerlijk voor in het voor- en najaar, alleen wellicht te warme voor hete zomerse dagen of te koud bij winterse temperaturen.
167 items

MIDSEASON MOTORHANDSCHOENEN

Met midseason wordt eigenlijk niets anders bedoelt dan het voorjaar en najaar. Handschoen met een dunne thermovoering of geen thermovoering. En voorzien van een waterdichte laag. Of dit nu winddicht , standaard waterdicht of GoreTex waterdicht is. Ideaal voor de nog iets frisser temperaturen en een onverwachte regenbui. Stijgt de temperatuur dan echt, dan zal dit type motorhandschoen waarschijnlijk te warm zijn. Een waterdicht handschoen zorgt er namelijk voor dat de warmte moeilijk uit de handschoen kan en de kans is groot dat je met midseason motorhandschoenen dan klamme handen krijgt. Wordt het echt koud dan is de thermovoering waarschijnlijk te dun en koel je snel af. 

Zoek je een allemansvriend die jouw aan het begin en einde van het motorseizoen heerlijke motorritten gaat bezorgen, dan is een midseason motorhandschoen ideaal!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese