menu
MOTORSCHOENEN DAMES

MOTORSCHOENEN DAMES

Dames motorschoenen zien er uit als casual schoenen maar hebben daarbij alle veiligheidseisen van een motorlaars zoals protectie bij enkels, hiel en neus. Nooit meer omkleden als je ergens aankomt op de motor!
145 items

Dames motorschoenen

Motorschoenen voor dames mogen natuurlijk niet ontbreken in de kledingkast van een motorrijdster. Dames motorschoenen zijn geschikt voor allerlei soorten motorritten. Vooral voor motorritten met een aantal lange stops zijn motorschoenen enorm populair. Dit komt door het feit dat dames motorschoenen zeer comfortabel zijn. Zelfs wanneer je niet aan het motorrijden bent! Met veel modellen kun je gewoon door de stad lopen alsof het een reguliere schoen is. Sommige dames motorschoenen zijn haast niet van gewone schoenen te onderscheiden. Uiteraard bieden dames motorschoenen de nodige bescherming. De schoenen zullen je tenen, hakken, hielen en je enkels beschermen. Dit is enorm belangrijk aangezien je voeten vaak snel contact met de grond maken wanneer je onverhoopt ten val komt. Door het gebruik van protectie delen op kritische plekken, een harde zool en slijtvast materiaal dragen dames motorschoenen bij aan de veiligheid van jou als motorrijdster. 

 

Motorsneakers en casual motorschoenen voor dames 

Motorsneakers zijn het meest populair als het aankomt op dames motorschoenen. Dit is te danken aan het comfort en de uitstraling van dit type schoen. Door het gebruik van comfortabele materialen en door de hoge mate van bewegingsvrijheid kun je prima een stuk lopen met motorsneakers voor dames. Ook de looks van dames motorsneakers spreken veel motorrijdsters aan. De urban uitstraling zorgt ervoor dat de dames motorsneakers enorm veel weg hebben van gewone sneakers. Het enige verschil is dat de motorsneakers wél bescherming bieden tijdens het motorrijden. Dames motorsneakers zijn perfect te combineren met een stoere motorjeans en een motorjack. 

 

Naast motorsneakers zijn er nog veel meer soorten dames motorschoenen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan lage laarsjes van leer of dames motorschoenen met een sportieve uitstraling. Dames motorschoenen kunnen over allerlei handige eigenschappen beschikken. Zo heb je geventileerde modellen voor in de zomer en waterdichte uitvoeringen voor motorrijdsters die het hele jaar door rijden. 

 

REV’IT!, Stylmartin en Alpinestars dames motorschoenen

REV’IT!, Stylmartin en Alpinestars zijn alle drie populaire merken als het aankomt op motorschoenen voor dames. Dit is te danken aan de hoge kwaliteit motorschoenen die ze aanbieden. Er worden hoogwaardige materialen gebruikt om de dames motorschoenen te ontwikkelen. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat en dat weten ze bij zowel REV’IT! als Stylmartin en Alpinestars maar al te goed. Van alle drie de merken heb je de keuze uit verschillende stijlen en modellen. Zo kun je altijd wel een paar dames motorschoenen vinden die volledig aansluiten bij jouw smaak en je rijstijl. 

 

Koop jouw nieuwe dames motorschoenen voordelig bij Biker Outfit

Een paar goede dames motorschoenen komt altijd goed van pas. Bekijk alle modellen in de webshop en bestel eenvoudig online. Natuurlijk heb je jouw nieuwe dames motorschoenen razendsnel in huis. We hebben altijd wel een aantal dames motorschoenen in de sale, waardoor je maximaal kunt profiteren van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze winkel om de dames motorschoenen te vergelijken en te passen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen als je vragen hebt. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese