menu
 HEREN

HEREN

Biker Outfit heeft een uitgebreide collectie heren motorkleding als ook motorhelmen, motorhandschoenen, motorlaarzen en motorschoenen voor heren. Ons assortiment is ruim, dus je kan bij ons altijd slagen voor een complete motor outfit!
1956 items

HEREN MOTOR OUTFIT

Een motor-outfit voor heren -waaronder een motorjas, motorbroek, motorhelm, motorhandschoenen en motorschoeisel- is de laatste jaren veel veranderd in design. Zag je er vroeger als een marsmannetje uit, tegenwoordig kan je ook heel modieus op de motor stappen. Door de ontwikkeling van technische materialen is het mogelijk de stoffen steeds dunner te maken, zonder daarbij afbreuk te doen aan de slijtvastheid. Ook protectoren worden steeds platter, met behoud van dezelfde impactwaarde. En zodoende kunnen de designs ook worden aangepast, vaak niet meer te onderscheiden van de reguliere fashion.

 

Waarom koop je een motor outfit?

In de eerste plaats schaf je een motor outfit aan om jezelf te beschermen. Op de motor heb je geen buffer om je heen. Mocht het gebeuren dat je onderuit gaat, dan bescherm je jezelf tegen impact en glijden. Protectoren in jouw motorkleding, een helm, knokkels op handschoenen en de teen-, enkel- en hielbescherming in motorlaarzen of motorschoenen zorgen er allemaal voor dat energie wordt geabsorbeerd in geval van impact. De materialen waarvan dit alles is gemaakt, leer of textiel of een kunstvezel, beschermen jouw huid. Ze zijn namelijk slijtvast en zorgen er dus voor dat je niet meteen met je huid op het asfalt zit.

Een 2e aspect is comfort. Je wilt namelijk warm of koel blijven op de motor, of jezelf beschermen tegen regen en wind. Motorjassen, broeken, handschoenen en schoenen worden dan ook gemaakt in vele varianten. Wel of niet waterdicht, gewoon waterdicht en 100% waterdicht met behulp van een GoreTex membraan. Ventilerend, uitneembare voeringen of regenliners. De varianten zijn eindeloos. Allemaal afgestemd op verschillende weertypen. En bij motorhelm heb je ook zoiets als een Pinlock, een insert die voorkomt dat je vizier beslaat.

 

Moet ik motorkleding aan op de motor?

Wil je veilig én comfortabel op de motor stappen is het aanschaffen van een motor outfit zeker aan te raden. Onze conclusie is dus ‘ja’. In ons assortiment hebben we een ruime keuze aan heren motorkleding, heren motorhelmen, heren motorhandschoenen en heren motorlaarzen en motorschoenen. Maar ook hebben we verder alle benodigdheden die je naast je outfit goed kan gebruiken. Zoals motorbagage, een motorkol, balaclava of motorslot.

 

Hoe duur is een motor outfit?

Je kan het zo duur en goedkoop maken als je wilt. Motorkleding, helmen, handschoenen laarzen heb je in uiteenlopende stijlen, prijsklassen en kwaliteiten. Wil je niet teveel geld uitgeven? Neem dan een kijkje in onze motorkleding-outlet. Daar vind je goedkope motorkleding. Als enige in de wereld voert Biker Outfit ook de Rev’it sample collectie. Een unieke collectie voor de helft van de normale prijs!

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een motor outfit?

Bij de keuze voor jou motoroutfit kijk je eigenlijk altijd naar jouw rijgedrag. Rij je in de zomer voor je plezier of gebruik je de motor dagelijks als vervoersmiddel? Daarnaast is het type motor dat je rijdt van belang. Heb je een sportiever model of meer een tour motor. Motorkleding, motorhelmen, motorhandschoenen en motorschoeisel zijn afgestemd op jouw rijgedrag en type motor.

Dus, ben je een sportieve rijder? Dan raden wij je aan om een sportieve motorkleding te kiezen. In een sportieve houding op de motor zal tour motorkleding namelijk niet lekker zitten en vice versa. Als je een tourrijder bent of je gebruikt je motor voor dagelijks, is dit juist wel weer aan te raden. Dus afhankelijk van jouw rijgedrag en type motor kies je een passende motor outfit, waaronder jouw kleding, helm, handschoenen en schoeisel.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese