menu

ALPINESTARS HANDSCHOENEN

Alpinestars is toonaangevend in motorschoeisel, maar ook hun handschoenen collectie is indrukwekkend. De collectie is enorm breed en dekt alle segmenten zoals cross, race, tour en casual.
92 items

Alpinestars motorhandschoenen

 

Motorhandschoenen zijn een erg belangrijk onderdeel van een motoroutfit. De handschoenen van Alpinestars voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn in staat om je vingers, handpalmen en knokkels optimaal te beschermen. De extra lange modellen kunnen zelfs bescherming voor een gedeelte van je polsen te bieden. Met name de sportieve handschoenen van Alpinestars zijn hiertoe in staat. Motorhandschoenen van Alpinestars kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Leer en textiel zie je bijvoorbeeld veel terug. Ook een combinatie van leer en textiel wordt regelmatig gebruikt bij het ontwerp van de Alpinestars handschoenen. Verder heb je bij Alpinestars nog de optie om voor softshell handschoenen te gaan. Voor ieder type motorrijder zijn er wel passende motorhandschoenen te vinden. Alpinestars biedt verschillende stijlen aan: sport, sport-tour, tour, classic, urban en adventure. Ga voor de handschoenen die helemaal aansluiten bij jouw rijstijl en je motor.

 

Handschoenen van Alpinestars voor in de zomer of winter

 

Het seizoen en de temperatuur bepaalt welke handschoenen je het beste kunt dragen. Alpinestars heeft handschoenen voor zowel de zomer als de winter. Als de zomer- of winter modellen toch niet helemaal bij het weer passen, kun je ook eens kijken naar midseason handschoenen van Alpinestars. Zomer handschoenen van Alpinestars zijn geventileerd of geperforeerd. Hierdoor bieden de motorhandschoenen de nodige verkoeling. In de winter wil je natuurlijk dat de handschoenen zijn voorzien van een thermovoering die je handen warm houdt. Bij Alpinestars heb je de keuze uit handschoenen met een dikke of een dunne thermovoering.

 

Waterdichte Alpinestars handschoenen met Drystar

 

Met waterdichte handschoenen van Alpinestars houd je je handen droog wanneer je met een plotselinge regenbui te maken krijgt. Alpinestars heeft haar eigen waterdichte membraan ontwikkeld: Drystar. Naast Alpinestars handschoenen met een Drystar membraan, kun je ook kiezen voor het welbekende Gore-Tex. Handschoenen met een membraan van Gore-Tex zijn volledig waterdicht. Daarnaast heeft Gore-Tex als voordeel dat het membraan een hoog ademend vermogen heeft. Perfect voor de motorrijders die de hoogste eisen aan hun motorhandschoenen stellen.

 

Sportieve race handschoenen van Alpinestars

 

Voor motorrijders die af en toe of regelmatig op het circuit komen of gewoon een sportieve rijstijl hebben, is een paar race handschoenen van Alpinestars de ideale toevoeging voor de kast met motorkleding. Deze sportieve motorhandschoenen van alpinestars bieden de beste bescherming op de openbare weg en op het circuit. Race handschoenen zijn extra lang en zijn uiteraard voorzien van de nodige verstevigingen in combinatie met harde protectoren. De harde protectie delen vind je op de knokkels en bij bepaalde modellen ook bij de pols.

 

Koop je nieuwe Alpinestars motorhandschoenen bij Biker Outfit

 

Bij Biker Outfit slaag je altijd wanneer je op zoek bent naar nieuwe motorhandschoenen van Alpinestars. Door onze brede collectie is er voor iedere motorrijder wel een geschikt paar te vinden. Ga voor de handschoenen die perfect aansluiten bij jouw rijstijl. Vergeet ook niet te kijken naar het seizoen waarin je rijdt. Alle handschoenen van Alpinestars kun je eenvoudig online bestellen. Vergelijken en passen in de winkel is uiteraard ook mogelijk!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese