menu

REV'IT MOTORPAK

Naast het bieden van optimale bescherming, zijn onze Rev'it pakken ook een lust voor het oog.
10 items

Bij een Rev’it motorpak denk je al snel aan een textiel Rev’it pak, geschikt voor wind en weer. Maar ook sportieve leren Rev’it motorpakken zijn enorm populair. Een Rev’it leren 1 piece is geschikt voor straat en circuit. Een Rev’it tweedelig leren pak is geschikt voor sportief gebruik op straat. Voor dames met een sportmotor zijn er eveneens Rev’it dames motorpakken, Rev’t dames 1 delig of een Rev’it dames 2 piece leren combi.

 

Motorprotectie

Een leren Rev’it motorpak of Revit leren motorcombi is standaard voorzien van schouder, elleboog, knie en vaak ook heupprotectie. Een Rev’it rugprotector is optioneel. Kies dan de Revit RV-03, Rev’it RV-04, Revit RV-05 of de Rev’it RV-06.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Ben je op zoek naar het perfecte motorpak van Rev'it? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze motor specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe Revit motorkleding. We adviseren graag welk Rev'it motorpak in jouw geval de beste aankoop is, waarna je nog jarenlang met jouw motorkleding ritjes kan maken. Een Revit pak kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

 

 

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese