menu

REV'IT MOTORPAK

Naast het bieden van optimale bescherming, zijn onze Rev'it pakken ook een lust voor het oog.
14 items

Motorpak van REV’IT!

 

Een motorpak van REV’IT! biedt optimale bescherming tijdens het motorrijden. Motorpakken zorgen voor protectie van je gehele lichaam. REV’IT! motorpakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van extreem sterke stiksels om alles bij elkaar te houden. Dankzij de slijtvastheid van de motorpakken van REV’IT! zit je altijd met een veilig gevoel op de motor. Je weet immers dat een motorpak de best mogelijke bescherming voor motorrijders biedt. De kritische delen van je lichaam worden extra goed beschermd. Zo vind je impact absorberende protectoren op de knieën, heupen, ellebogen en schouders. Daarnaast mag staartbeen bescherming natuurlijk niet vergeten worden. Ook is het mogelijk om een rugprotector te plaatsen. Bepaalde motorpakken van REV’IT! zijn zelfs voorbereid op protectoren voor de borst. Kortom, met een volwaardig motorpak van REV’IT! zit je altijd goed. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat de motorpakken van REV’IT! door verschillende coureurs in de MotoGP gedragen worden. 

 

2-delige en 1-delige motorpakken van REV’IT!

 

Motorpakken van REV’IT! zijn te krijgen in twee verschillende types: 2-delig en 1-delig. 2-delige motorpakken van REV’IT! worden vooral gedragen door sportieve motorrijders die wellicht af en toe het circuit willen bezoeken. Deze tweedelige motorpakken zijn perfect voor gebruik op straat omdat je de jas snel uit kunt trekken wanneer je even een tussenstop maakt. Om deze reden bieden 2-delige motorpakken van REV’IT! meer gemak dan de 1-delige tegenhangers. Eendelige motorpakken van REV’IT! zijn meer geschikt voor motorrijders die regelmatig op het circuit komen. Ze bieden iets minder gemak omdat het niet mogelijk is om het bovengedeelte los te ritsen. Voor een motorrit waarbij je een aantal keer op het terras gaat zitten, zijn ze dus wat minder geschikt. Wel is een eendelig motorpak nóg veiliger dan een tweedelig motorpak. Daarom zijn 1-delige motorpakken perfect voor gebruik op het circuit. 

 

REV’IT! motorpak van leer

 

Veruit de meeste motorpakken van REV’IT! zijn van leer gemaakt, maar REV’IT! biedt ook complete motorpakken van textiel aan. Leren REV’IT! motorpakken worden vooral gebruikt door sportieve motorrijders, die zo nu en dan of regelmatig het circuit willen bezoeken. Dit heeft ermee te maken dat leren motorpakken de beste bescherming voor motorrijders bieden. Het leer van de REV’IT! motorpakken is dik, maar alsnog erg soepel. Vooral wanneer je een REV’IT! motorpak wat langer draagt, gaat het nog lekkerder zitten. De leren motorpakken van REV’IT! zijn geperforeerd om voor voldoende ventilatie te zorgen. 

 

Koop je nieuwe REV’IT! motorpak bij Biker Outfit

 

Wil jij de optimale bescherming tijdens het motorrijden ervaren? Kijk dan eens naar de motorpakken van REV’IT!. REV’IT! motorpakken zijn ontwikkeld voor sportief straatgebruik en voor motorrijders die het circuit willen bezoeken. Overigens is sportief rijden geen vereiste om een motorpak van REV’IT! te dragen. Ze zijn geschikt voor iedere motorrijder die op de openbare weg rijdt. Je kunt de motorpakken van REV’IT! vergelijken en passen in onze winkel of gelijk via onze webshop bestellen. We helpen je graag met al je vragen! 

 

 

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese