menu
COMMUNICATIE SYSTEMEN

COMMUNICATIE SYSTEMEN

Bluetooth systemen zijn gemaakt om je te verbinden met je telefoon, muziek te luisteren, je navigatie te horen of meer. Dat is communiceren met elkaar. En dat kan dan van rijder naar passagier of in een groep. En daar heb je ook weer vele varianten in.
54 items

Communicatiesystemen voor op de motor

 

Met een motor communicatiesysteem kun je nog meer genieten van het motorrijden. Een communicatiesysteem plaats je op je motorhelm en stelt je vervolgens in staat om tijdens het motorrijden naar muziek te luisteren, navigatie instructies te ontvangen en met andere motorrijders te praten. Ook kun je een motor communicatiesysteem gebruiken om Flitsmeister meldingen binnen te krijgen. 

 

Communiceren met andere motorrijders kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om enkel met je passagier te praten of bijvoorbeeld met een mede-motorrijder. Ook is het mogelijk om in zowel kleine als grote groepen met elkaar te communiceren terwijl je aan het rijden bent. Voor het praten met meerdere mensen tegelijk heb je vanzelfsprekend een geavanceerder communicatiesysteem nodig dan voor 1 op 1 communicatie. De beste motor communicatiesystemen maken gebruik van mesh technologie, ofwel DMC. Ook bluetooth wordt nog veel gebruikt om de systemen met elkaar te verbinden. 

 

Motor communicatiesystemen van Cardo en Sena

 

Cardo Systems en Sena zijn twee bekende merken als het aankomt op communicatiesystemen voor de motor. Als je aan een motorrijder vraagt wat voor communicatiesysteem hij of zij heeft, zul je vaak te horen krijgen dat het om een set van Cardo of Sena gaat. En dit is natuurlijk niet voor niets. De motor communicatiesystemen van Cardo en Sena zijn geavanceerd en bieden veel functionaliteiten. Het ene merk is niet beter dan het andere. Ook is het mogelijk om de motor communicatiesystemen van Cardo en Sena met elkaar te verbinden. Uiteraard werkt het wel eenvoudiger en vloeiender om systemen van hetzelfde merk te gebruiken. 

 

Enkele en duo sets met motor communicatiesystemen

 

Wanneer je op zoek bent naar een motor communicatiesysteem, heb je de keuze uit een enkele of duo set. Als je een motorrijder kent die toevallig ook een nieuw communicatiesysteem aan wil schaffen, is het slim om samen een duo set te bestellen. Met een duo set ben je goedkoper uit en heb je gelijk een partner om mee te communiceren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse set met één motor communicatiesysteem te halen. Bij Biker Outfit vind je veel verschillende uitvoeringen. Kies voor het motor communicatiesysteem dat alle functionaliteiten heeft die jij graag wil hebben. Populaire communicatiesystemen zijn de Cardo Packtalk Edge of de Sena 50S. Allebei topsystemen waar je jarenlang mee vooruit kunt. De Packtalk Edge beschikt over JBL speakers en de 50S van Sena heeft geluid van Harman Kardon. Over de geluidskwaliteit van beide apparaten valt dus niets aan te merken! 

 

Het beste motor communicatiesysteem koop je bij Biker Outfit

 

Ben je op zoek naar het beste communicatiesysteem voor op de motor? Bekijk dan alle apparaten van Sena, Cardo en andere merken bij Biker Outfit. Door ons uitgebreide assortiment weten we zeker dat jij een geschikt communicatiesysteem zult vinden. We kunnen ons voorstellen dat je vragen over de verschillende systemen hebt, dus neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel! 

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese