menu
COMMUNICATIE SYSTEMEN

COMMUNICATIE SYSTEMEN

Bluetooth systemen zijn gemaakt om je te verbinden met je telefoon, muziek te luisteren, je navigatie te horen of meer. Dat is communiceren met elkaar. En dat kan dan van rijder naar passagier of in een groep. En daar heb je ook weer vele varianten in.
57 items

MOTORCOMMUNICATIE SYSTEMEN

Tegenwoordig bestaan er vele bluetooth sets voor 2 tot 6 mensen die met elkaar op de motor rijden. Er zijn ook bluetooth sets voor motorrijders met hun passagier, deze zijn vaak goedkoper doordat de zender minder sterk is. De een wil enkel muziek luisteren en Flitsmeister horen, dan ander wil communiceren met anderen. En doe je dat dan in DMC of moet je 'doorklikken'? En wil je nog leuke extra's als een ingebouwde FM radio of MP3 ingang? De ontwikkelingen gaan snel. Wil je de meest actuele informatie? Neem dan contact op met onze specialisten!

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over navigatie & communicatie op de motor? Aarzel dan niet om contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motor navigatie & communicatie voor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met navigatie & communicatie en kun je alles rustig even bekijken.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese