menu
MOTORBROEK DAMES

MOTORBROEK DAMES

Een motoroutfit is niet af zonder motorbroek. We hebben verschillende dames motorbroeken in collectie waardoor iedere rijder bij ons terecht kan. Zowel voor net beginnende motorrijders als doorgewinterde tourrijders hebben we de perfecte dames motorbroek!
61 items

DAMES MOTORBROEKEN

De keuze voor een bepaald soort dames motorbroek is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste moet je je afvragen wanneer je motor rijdt. Rijd je voornamelijk in de zomer dan heb je een andere dames motorbroek nodig dan iemand die iedere dag met de motor op stap gaat.

De motorbroeken voor dames uit de collectie van Biker Outfit zijn gemaakt van leer of textiel. Hierbij is leer de meest stugge materiaalsoort. Wil je liever wat meer bewegingsvrijheid? Kijk dan naar de dames broeken van textiel.

Onze collectie is dan ook opgedeeld in de categorieën sport, tour, adventure, urban & casual en custom. Ben je een sportieve rijder en wil je graag een dames motorbroek die hierbij past dan raden we je aan om in de sport categorie te zoeken. We hebben dan ook een ruime collecte aan dames motorkleding en iedereen kan bij ons terecht voor een mooie en veilige dames motorbroek.

 

Elk seizoen een andere dames motorbroek?

De meeste van ons hebben niet voor elk seizoen een andere dames motorbroek nodig. Toch is het voor veel motorrijders een uitkomst om in ieder geval twee motorbroeken in de kast te hebben. We delen ons assortiment motorbroeken dan ook op in verschillende seizoenen. De motorbroeken voor dames verkopen we voor lente & herfst, zomer en winter. Voor ieder seizoen is een andere materiaaldikte en winddoorlatendheid geschikt. In de zomer, met de hoge temperaturen, is een zwarte leren dames motorbroek minder comfortabel om in te rijden dan in de winter.

En juist in de winter wil je een zo warm mogelijke dames motorbroek die zowel wind als regen tegenhoudt. Bij de aankoop van je eerste motorbroek is het dan ook handig om te kijken naar de verschillende soorten weersomstandigheden waarin jij wilt gaan rijden. Ook als binnenkort een grote tour op de planning hebt staan in het buitenland is het verstandig om goed de productspecificaties te lezen van jouw ideale dames motorbroek. Op deze manier kies je de perfecte motorbroek voor vrouwen uit die jouw ritten zo comfortabel mogelijk maken.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese