• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
 • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

DAMES MOTORBROEK

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MATERIAAL
STIJL
WIND-WATERDICHTHEID
VENTILATIE
REGENLINER
THERMOLINER
KLEUR
MAAT
  Unisex
 • KORT
 • LANG
 • STANDAARD
MAAT
  Unisex
 • KORT
 • LANG
 • STANDAARD
FILTERS TOEPASSEN

DAMES MOTORBROEKEN

De keuze voor een bepaald soort dames motorbroek is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste moet je je afvragen wanneer je motor rijdt. Rijd je voornamelijk in de zomer dan heb je een andere dames motorbroek nodig dan iemand die iedere dag met de motor op stap gaat.

De motorbroeken voor dames uit de collectie van Biker Outfit zijn gemaakt van leer of textiel. Hierbij is leer de meest stugge materiaalsoort. Wil je liever wat meer bewegingsvrijheid? Kijk dan naar de dames broeken van textiel.

Onze collectie is dan ook opgedeeld in de categorieën sport, tour, adventure, urban & casual en custom. Ben je een sportieve rijder en wil je graag een dames motorbroek die hierbij past dan raden we je aan om in de sport categorie te zoeken. We hebben dan ook een ruime collecte aan dames motorkleding en iedereen kan bij ons terecht voor een mooie en veilige dames motorbroek.

 

Elk seizoen een andere dames motorbroek?

De meeste van ons hebben niet voor elk seizoen een andere dames motorbroek nodig. Toch is het voor veel motorrijders een uitkomst om in ieder geval twee motorbroeken in de kast te hebben. We delen ons assortiment motorbroeken dan ook op in verschillende seizoenen. De motorbroeken voor dames verkopen we voor lente & herfst, zomer en winter. Voor ieder seizoen is een andere materiaaldikte en winddoorlatendheid geschikt. In de zomer, met de hoge temperaturen, is een zwarte leren dames motorbroek minder comfortabel om in te rijden dan in de winter.

En juist in de winter wil je een zo warm mogelijke dames motorbroek die zowel wind als regen tegenhoudt. Bij de aankoop van je eerste motorbroek is het dan ook handig om te kijken naar de verschillende soorten weersomstandigheden waarin jij wilt gaan rijden. Ook als binnenkort een grote tour op de planning hebt staan in het buitenland is het verstandig om goed de productspecificaties te lezen van jouw ideale dames motorbroek. Op deze manier kies je de perfecte motorbroek voor vrouwen uit die jouw ritten zo comfortabel mogelijk maken.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Door onze grote collectie dames motorkleding kunnen we elke motorrijder helpen aan een superieure kwaliteit dames motorbroek. Toch kan het zijn dat ons aanbod overweldigend is. Voor vragen of advies over de beste dames motorkleding kan je langskomen in onze winkel in Amsterdam of onze klantenservice raadplegen. Onze specialisten helpen je graag met advies waardoor jij jarenlang kunt genieten van je dames motorkleding.

Bij een bestelling vanaf €50,- ontvang je van ons de bestelling en bezorging gratis in NL. Bestel nu jouw perfecte dames motorbroek op bikeroutfit.nl!

Lees meer Lees minder
Chat