menu
MOTORLAARZEN DAMES

MOTORLAARZEN DAMES

Dames motorlaarzen hebben veelal een wat smallere pasvorm ten opzicht van heren en unisex motorlaarzen. Speciaal ontworpen voor vrouwenvoeten, niet alleen in pasvorm maar ook in looks. Zo zijn er stijlvolle boots met elegante hak!
93 items

Dames motorlaarzen

Wil je jouw voeten, enkels en scheenbenen optimaal kunnen beschermen? Dan heb je een goed paar dames motorlaarzen nodig. Motorlaarzen voor dames zullen ervoor zorgen dat het onderste gedeelte van je lichaam van de nodige protectie is voorzien. Door harde protectie delen wordt er bijvoorbeeld voorkomen dat je enkel verdraaid wordt. Ook op je tenen en bij je scheenbeen vind je harde delen die de juiste bescherming bieden. Verder zijn dames motorlaarzen van slijtvast materiaal gemaakt en voorzien van een stevige zool.

Iedere vrouwelijke motorlaars is anders. Welk type motorlaars het beste bij jou past, is afhankelijk van je rijstijl en wanneer je rijdt. Rijd je vooral in de zomer of tijdens andere periodes met hoge temperaturen? Dan is een ventilerende dames motorlaars precies wat je nodig hebt. Voor regenachtige dagen heb je juist een dames motorlaars met een waterdicht membraan nodig. Waterdichte dames motorlaarzen zijn onmisbaar voor woon-verkeer rijders en tourrijders die zo’n beetje het hele jaar door op de motor stappen.

 

Motorlaarzen voor dames met een waterdicht membraan

Waterdichte membranen voor dames motorlaarzen zijn niet allemaal hetzelfde. Een waterdicht membraan is namelijk niet altijd onbeperkt waterdicht. Veel waterdichte membranen zullen na een tijdje alsnog water door gaan laten. Dit geldt echter niet voor Gore-Tex membranen. Als je voor een dames motorlaars met een Gore-Tex membraan gaat, weet je zeker dat je voeten droog zullen blijven. Gore-Tex membranen zijn 100% waterdicht en hebben tegelijkertijd uitstekende ademende eigenschappen. Rijd je veel in de regen? Dan mag een dames motorlaars met Gore-Tex membraan natuurlijk niet ontbreken. Veel verschillende merken gebruiken het membraan van Gore-Tex voor hun dames motorlaarzen.

 

Dames motorlaarzen van Sidi, Forma en Daytona

Motorlaarzen van vrouwen worden door alle bekende motorkledingmerken gemaakt. Sidi, Forma en Daytona zijn voorbeelden van merken die zich met name richten op het ontwikkelen van motorlaarzen. Ze houden zich niet bezig met andere type motorkleding waardoor ze alle aandacht kunnen richten op het produceren van de beste motorlaarzen voor dames. Met dames motorlaarzen van Sidi, Forma en Daytona weet je dat je goed zit. Daarnaast bieden Alpinestars, REV’IT! en Dainese ook zeer goede dames motorlaarzen aan. Je kunt de dames motorlaarzen van Alpinestars, REV’IT! en Dainese perfect combineren met een motorpak of een motorbroek en -jas.

 

Bestel je nieuwe dames motorlaarzen via onze webshop

Wil je jouw voeten, enkels en scheenbenen van de beste bescherming voorzien? Kijk dan zeker eens naar de dames motorlaarzen van Biker Outfit. Door het enorme aanbod met verschillende merken en modellen zul je altijd een paar vinden dat perfect bij jouw rijstijl past. Het maakt niet uit of je een sportieve-, adventure- of tourrijder bent. Voor ieder type motorrijder hebben we een geschikte dames motorlaars. Je kunt de motorlaarzen voor dames passen in onze winkel of gelijk bestellen via de webshop. We zullen ervoor zorgen dat je jouw nieuwe dames motorlaarzen snel kunt dragen!

 

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese