menu
MOTORSCHOENEN

MOTORSCHOENEN

Motorschoenen zien er uit als jouw casual schoenen maar hebben daarbij alle veiligheidseisen van een motorlaars zoals protectie bij enkels, hiel en neus. Combineer deze motorschoenen met een motorjeans voor jouw perfecte casual look!
236 items

Motorschoenen

Een goed paar motorschoenen is een ontzettend belangrijk onderdeel van een motoroutfit. Mocht je ten val komen, dan zullen je handen en voeten uit reflex meestal als eerste de grond raken. Om die reden is het sterk aan te raden om voor goede motorschoenen, of ander schoeisel voor motorrijders, te zorgen. Schoenen die speciaal voor motorrijders ontworpen zijn, zullen je tenen, enkels en je hielen beschermen. Dankzij harde protectie delen die aan de motorschoenen worden toegevoegd, zorgt de schoen voor de nodige bescherming. Verder zal de slijtvastheid van de motorschoen ook bijdragen aan de veiligheid. Motorschoenen vind je in veel verschillende uitvoeringen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor sneakers, hoge casual motorschoenen van leer en sportieve modellen met mesh delen. De beste optie voor jou hangt af van je wensen en je manier van motorrijden.

 

Motorsneakers en casual motorschoenen

Wanneer motorrijders voor motorschoenen kiezen, gaat de voorkeur vaak uit naar motorsneakers. Dit heeft verschillende redenen. Motorsneakers, ook wel urban motorschoenen genoemd, zijn enorm comfortabel, lijken op reguliere sneakers en zijn tegelijkertijd in staat om je volledige voeten te beschermen. Motorsneakers of andere casual motorschoenen zijn perfect te combineren met een motorjeans en een motorhoodie of -jack. Met zo’n outfit valt het niet eens op dat je motorkleding draagt, terwijl je jouw lichaam toch de nodige bescherming biedt. Voor korte ritten of ritten met veel stops zijn motorsneakers of classic motorschoenen de beste optie wanneer je veiligheid en comfort wil combineren.

 

TCX, Alpinestars, Stylmartin en REV’IT! motorschoenen

Van merken als TCX, Alpinestars, Stylmartin en REV’IT! hebben we een groot assortiment met veel verschillende motorschoenen. Van sportieve modellen tot stijlvolle motorschoenen van leer. Bedenk wat voor soort motorschoenen jij wil hebben en vergelijk meerdere uitvoeringen met elkaar. Met motorschoenen van TCX, Alpinestars, Stylmartin en REV’IT! weet je zeker dat je voeten goed beschermd worden en je tegelijkertijd zo min mogelijk inlevert op het gebied van comfort.

 

Waterdichte motorschoenen voor regenachtige dagen

Ook waterdichte motorschoenen zijn een optie. Motorschoenen met een waterdicht membraan houden je voeten droog wanneer het plotseling begint te regenen. Er bestaan verschillende gradaties wat betreft waterdichtheid. Een Gore-Tex membraan is bijvoorbeeld 100% waterdicht, terwijl een membraan van een ander merk tot op zekere hoogte waterdicht is. Wil je koste wat het kost natte voeten voorkomen? Dan zijn motorschoenen met een waterdicht Gore-Tex membraan de schoenen die jij nodig hebt!

 

Koop je nieuwe motorschoenen bij Biker Outfit

Kijk rond in onze webshop en vergelijk de verschillende motorschoenen uit ons assortiment. We hebben motorschoenen in meerdere stijlen, dus voor iedere motorrijder is er wel een geschikt paar te vinden. Sport-tour, urban, classic of tour: alles is mogelijk! Je kunt de motorschoenen eenvoudig online bestellen. Vergelijken en passen in onze winkel is natuurlijk ook mogelijk. Ons personeel staat klaar om je te helpen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese