menu

ALPINESTARS HELM

Alpinestars begon in de jaren '60 en is uitgegroeid tot specialist op het gebied van lederen race-overalls, combi’s en sportieve- en race handschoenen. Met recenter ook een collectie Alpinestars motorhelmen.
14 items

Alpinestars, een van de meest prestigieuze namen in de motorsportwereld, staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige beschermende uitrusting. Helmen zijn een cruciaal onderdeel van deze uitrusting, ontworpen om rijders te beschermen tijdens het rijden op hoge snelheden en in uitdagende omstandigheden. In dit artikel duiken we diep in de wereld van Alpinestars helmen, hun geschiedenis, technologie, voordelen, en nog veel meer.

 

Belangrijkste Kenmerken van Alpinestars Helmen

Geavanceerde Materialen en Constructie
Alpinestars helmen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals koolstofvezel en polycarbonaat, die niet alleen lichtgewicht maar ook extreem duurzaam zijn. Deze materialen zorgen voor een optimale bescherming zonder in te boeten aan comfort.

Aerodynamica
De helmen zijn ontworpen met geavanceerde aerodynamische eigenschappen om luchtweerstand te minimaliseren. Dit zorgt voor een stabielere rit, vooral bij hoge snelheden, en vermindert de vermoeidheid van de rijder.

Ventilatiesystemen
Een goede ventilatie is essentieel voor comfort, vooral tijdens lange ritten of in warme omstandigheden. Alpinestars helmen zijn uitgerust met geavanceerde ventilatiesystemen die zorgen voor een constante luchtstroom, waardoor de rijder koel en comfortabel blijft.

Veiligheidscertificeringen
Alpinestars helmen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder ECE, DOT en Snell certificeringen. Dit garandeert dat de helmen rigoureuze tests hebben doorstaan en optimale bescherming bieden in geval van een ongeluk.

Jouw nieuwe Alpinestars helm kopen bij Biker Outfit

Onze specialisten in de winkel staan voor je klaar om de perfecte helm te vinden die past bij de maat en vorm van jouw hoofd, en die perfect aansluit bij jouw estetiek en rijstijl. Zowel online als in onze fysieke winkel zul je de helmen van Alpinestars in de spotlight zien staan. Naast helmen van Alpinestars vind je ook helmen van andere A-merken zoals HJC, Shoei en LS2.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese