menu
KETTINGSLOT

KETTINGSLOT

Het beste tegen diefstal is wanneer je je motor ergens aan vast maakt. In tegenstelling tot een schijfremslot kan de motor niet opgetild en weggereden worden. Het nadeel van een kettingslot is dat ze vrij zwaar zijn en dus lastig om mee te nemen.
24 items

MOTOR KETTINGSLOTEN

Met een kettingslot kan je je motor aan bijvoorbeeld een boom, lantaarnpaal of grondanker vastmaken. In tegenstelling tot een schijfremslot kan de motor niet opgetild en weggereden worden. Het nadeel van een kettingslot is dat ze vrij zwaar zijn en lastig om mee te nemen.

Kettingsloten zijn er in heel veel verschillende maten en twee typen. Er zijn kettingsloten van 80 cm tot zelfs wel 2 meter. Daarnaast kunnen ze rijgbaar zijn of niet. Ook kan er gekozen worden voor een combinatie van een remschijfslot met een ketting. Deze combinatie vormt de zogenaamde “2-in-1-oplossing”. Dat betekent, dat het remschijfslot ook zonder ketting gebruikt kan worden en bijvoorbeeld een ideaal en compact slot is om de motor tijdens een toertocht even te parkeren voor een korte pauze.

 

ART-keuring motorsloten

Bij het kiezen van een motorslot is het belangrijk te letten op de ART keuring. De ART-keuring verdeeld de sloten onder in de categorieën 1 t/m 5. Over het algemeen verlangen verzekeringsmaatschappijen in de polisvoorwaarden een categorie ART-4 slot voor een motorfiets. Welke ART-categorie jouw verzekeringsmaatschappij verlangt, kan je terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw verzekering.

 

Kwaliteit motorsloten

De kwaliteit wordt bepaald door de hardheid van het staal. Een duurder slot zal als het onder de microscoop legt geen luchtbelletjes laten zien. Het staal zal dus harder zijn waardoor het lastiger is ze door te zagen.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over kettingsloten voor je motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast kettingsloten kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan motorsloten. Sloten voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese