• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 17.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

BAGAGE

RUGTAS

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

MOTOR BAGAGE RUGTAS

Op de motor is het soms lastiger spullen mee te nemen. Afhankelijk van hoeveel je mee wilt nemen bestaan er verschillende oplossingen om je bagage makkelijk in te vervoeren. En dan zoek je natuurlijk ook iets wat jij mooi vind. We hebben rugtassen voor de motor in verschillende stijlen. Van sport, tour, cross, tot chopper en urban.

Je vind bij ons  een ruime keus aan motor rugtassen in diverse prijsklassen, kwaliteiten en stijlen.

 

Eigenschappen motor rugtassen

De meeste motor rugtassen zijn gemaakt van textiel, leer of een pvc materiaal. Over het algemeen zijn deze rugtassen al redelijk waterdicht, maar soms wordt er een losse regenhoes meegeleverd in een apart opbergvakje voor de heftigere regenbuien.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over de collectie rugtassen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier hangt ons gehele assortiment motor bagage.

Motorbagage en motor rugtassen bagage kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat