• VANDAAG OPEN VANAF 13.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

OUTLET

COMMUNICATIE & NAVIGATIE

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

OUTLET COMMUNICATIE & NAVIGATIE

Tegenwoordig bestaan er vele bluetooth sets voor 2 tot 6 mensen die met elkaar op de motor rijden. Er zijn ook bluetooth sets voor motorrijders met hun passagier, vaak goedkoper doordat de zender minder sterk is. De een wil enkel muziek luisteren en Flitsmeister horen, dan ander wil communiceren met anderen. En doe je dat dan in DMC of moet je 'doorklikken'? De ontwikkelingen gaan snel. Wil je de meest actuele informatie? Neem dan contact op met onze specialisten!

 

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over navigatie & communicatie op de motor in onze outlet collectie? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast navigatie & communicatie in de sale voor op de motor kun je bij ons slagen voor andere accessoires.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met navigatie & communicatie in de uitverkoop en kun je alles rustig even bekijken. Navigatie & communicatie voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat