menu
ALL ROAD

ALL ROAD

Dit type motorhelm staat onder vele namen bekend zoals adventure, enduro, cross, dual sports, off-road en zoals hier: all road. Met een klein verschil in eigenschappen onderling maar met 1 gemene deler namelijk de peak of zonneklep!
45 items

All road motorhelmen

 

De all road motorhelmen zijn te herkennen aan de peak, ook wel zonneklep genoemd. Deze peak geeft de helm een adventure look en wordt hierdoor ook gebruikt onder de adventure gerichte motorrijders. Doordat de helm een peak heeft kun je de helm ook gebruiken met goggles in plaats van een vizier, de peak zorgt dan alsnog voor de nodige zonwering. Doordat de helm ook in combinatie met goggles gebruikt kan worden, is het vizier extra breed. Hierdoor is er genoeg ruimte voor de crossbril.  All road helmen hebben meer ventilatie opties dan ander helmen en hebben ook een grotere ventilatie voor de mond. 

 

Populaire merken in het all road segment zijn Airoh, Arai, HJC en Scorpion. Alle merken bieden ook verschillende helmen aan met intern zonnevizier of zonder intern zonnevizier. Een populaire helm is de Commander, nu opgevolgd door de Commander 2 van Airoh. Ook Arai heeft hun hard lopende Tour-x4 geüpgraded naar de Tour-x5.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese