menu
MOTORJEANS & MOTOR LEGGING HEREN

MOTORJEANS & MOTOR LEGGING HEREN

Heren motorjeans lijken op gewone spijkerbroeken, maar zijn ze ook nog eens ontzettend veilig. Verkrijgbaar in vele modellen, zoals de populaire slim fit motorjeans! Bij ons vind je een groot aanbod van verschillende merken en stijlen.
124 items

HEREN MOTORJEANS

Tegenwoordig hoef je geen zware en ongemakkelijk heren motorkleding meer aan. Met de opkomst van casual heren motorjeans boet je niet in aan veiligheid en comfort. De slijtvaste stoffen en protectie zijn vergelijkbaar met de alom bekende textiele heren motorbroeken zoals we die al jaren kennen.

 

De pasvorm van casual heren motorjeans

De pasvorm van een motorjeans is gelijk aan je normale jeans. Om de casual uitstraling te behouden zal je wel minder stelmogelijkheden en andere praktische drukkers die je op een reguliere textiele motorbroek wel zal terugvinden. Motorjeans doet echter niet onder in slijtvastheid, protectie en comfort. Tegenwoordig zijn alle modieuze modellen beschikbaar van verschillende fabrikanten. Van slim fit, tapered fit, regular fit, loose fit tot de motorleggings en motorjeggings voor dames.

 

Casual heren motorjeans materialen

Casual motorjeans voor heren worden verzwaard met een kunstvezel om dezelfde slijtvastheid te behalen als bij de reguliere textiele heren motorkleding. Dat kan met behulp van Kevlar, Corudra, Aramide, Twaron, Dyneema etc. Kevlar is in de volksmond het meest bekend, alleen zijn er tegenwoordig veel meer materialen die hetzelfde doen of zelfs beter presteren.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten materialen in heren motorkleding? Neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Wij kunnen je op basis van je motorgebruik adviseren welk materiaal het meest geschikt voor jou zal zijn.

 

Kwaliteit van casual heren motorjeans

Zoals we eerder aangaven is de sluitvastheid van heren casual motorjeans niet minder dan de bekende textiele motorkleding voor mannen. Soms kunnen de slijtvaste materialen die in casual motorkleding voor heren zijn verwerkt zelfs sterker zijn en je dus beter beschermen tijdens een glijpartij.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese