menu
20 items

SIDI motorlaarzen en motorschoenen

SIDI begon al in de jaren 60 met de productie van bergschoenen. Vanaf 1970 verschoof het accent naar fiets en motorschoeisel. Als het om sportieve successen gaat, kunnen maar weinigen terugkijken op zo'n glorieus verleden als SIDI. Voor hun producten vertrouwen de meester-schoenmakers uit de provincie Treviso, Italië, op de hoogste kwaliteit, perfect design en een lange levensduur. Talloze wegracers en toerrijders zweren bij SIDI en helpen de laarzen en schoenen nog beter te maken dan ze al zijn.

In tegenstelling tot de meeste Europese sportmerken, die hun producten op het continent ontwikkelen en ontwerpen, maar ze vervolgens in Azië laten maken, blijft SIDI in Europa produceren. En niet alleen de topmodellen of de schoenen die door de coureurs worden gebruikt, maar ze worden allemaal - zelfs de instapmodellen - lokaal in Italië gemaakt onder transparante omstandigheden. Met hun SIDI GREEN-programma heeft de fabrikant zich ook geëngageerd om de negatieve milieu-impact van hun schoenen productie voortdurend te verminderen. SIDI maakt onder meer gebruik van milieuvriendelijke materialen en stoffen en hecht over het algemeen veel belang aan recycling.

Welk type motor je ook rijdt, sport, avontuur, naked, klassiek, er is altijd een laars of schoen die bij je past. Geventileerd, waterdicht, Gore-tex, noem maar op. SIDI-schoenen kosten misschien iets meer dan concurrerende producten, maar de hoogwaardige constructie en het vakmanschap maken ze extreem duurzaam. Bovendien is alles wat aan slijtage onderhevig is eenvoudig te vervangen door middel van een groot aantal reserveonderdelen.

Zoals bij de meeste Italiaanse schoenen-merken, moet je er rekening mee houden dat SIDI-schoenen vrij klein vallen. Alleen door de juiste maat te kiezen, misschien wel één groter dan normaal, profiteer je van de superieure kwaliteit en eigenschappen van dit premium merk.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese