menu
SCOOTER HANDSCHOENEN & REGENKLEDING

SCOOTER HANDSCHOENEN & REGENKLEDING

De wind, regen en kou trotseren op de scooter? Je wilt jouw handen tijdens het scooter rijden graag goed beschermen door het dragen van veilige en comfortabele scooter handschoenen.
24 items

Scooter handschoenen en regenkleding

Rij jij graag op jouw scooter? Dan is vanaf 1 januari 2023 een helm verlicht. Maar graag wil je jouw handen ook beschermen op de scooter. Tegen de weersomstandigheden zoals de regen, wind en kou. Maar ook voor jouw veiligheid op de scooter zijn handschoenen belangrijk. Naast dat scooterhandschoenen je handen beschermen, bieden de handschoenen meer grip op het stuur. Goede grip en aangenaam contact is dus van groot belang. Daarnaast wil je niet dat je handen te warm worden in de zomer of afkoelen tijdens een regenbui.

In vergelijking tot gewone handschoenen zijn scooterhandschoenen zo ontworpen dat jij geen beperkingen ervaart tijdens het rijden. Denk hierbij aan soepel en elastische materiaal voor het bewegen van jouw vingers en sturen van de scooter. Zou je wollen wanten aan je handen hebben, dan zou dat wel eens een stuk lastiger kunnen worden.

 

Scooter handmoffen en stuurmoffen

Geef je jouw handen graag extra warmte op de scooter? Maar zijn handschoenen niet helemaal jouw ding of niet warm genoeg? Bekijk dan eens onze collectie hand moffen. Dit zijn handwarmers die je eenvoudig bevestigt aan je stuur van de scooter. En als de zon weer begint te schijnen en het kwik stijgt, haal je ze er net zo makkelijk af. Mochten scooter stuurmoffen og handmoffen niet genoeg warmte geven dan kan je altijd nog kijken naar verwarmde handschoenen voor de scooter.

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese