menu
MOTORHOES

MOTORHOES

Motorhoezen komen in vele maten en kwaliteiten. Zo is de een geschikt voor zwaardere weersomstandigheden en dagelijks gebruik en een ander voor lichter gebruik. Wil je weten wat je mag verwachten, neem dan contact met ons op!
27 items

Motorhoezen 

Een goede motorhoes is een essentieel accessoire voor iedere motorbezitter. Met een motorhoes bescherm je jouw waardevolle motorfiets tegen invloeden van buitenaf. Regen, vorst, stof en UV hebben geen schijn van kans wanneer je een hoogwaardige motorhoes over jouw motor plaatst. Motorhoezen zijn in verschillende soorten en maten te krijgen. Zo heb je zowel motorhoezen voor binnen als buiten. Daarnaast speelt ook de pasvorm een grote rol. Voor de beste bescherming is het belangrijk dat het formaat van de motorhoes bij de afmetingen van jouw motorfiets past. Veel modellen zijn voorzien van een elastische zoom of een spanband om de onderkant van de hoes netjes af te sluiten.

Een motorhoes kan over een aantal handige eigenschappen beschikken. Zo zijn vrijwel alle motorhoezen voorzien van uitsparingen bij de spiegels, een zachte binnenvoering en beschikken ze in bepaalde gevallen ook over een venster voor de kentekenplaat. Verder hebben veel motorhoezen een hittebestendige voering rondom de uitlaatposities. Hierdoor kun je de motorhoes direct plaatsen na het rijden van een lange motorrit.

 

Waterdichte motorhoes voor buiten

Als je je motorfiets buiten stalt, is een beschermende en waterdichte motorhoes onmisbaar. Buiten krijgt je motorfiets met veel invloeden van het weer te maken: regen, vorst en UV hebben geen positieve impact op de staat van je motorfiets. Zo kan UV ervoor zorgen dat kunststof delen van je motorfiets verkleuren. Vorst en regen kan roest aan verschillende onderdelen van je motor veroorzaken. Door een waterdichte of waterafstotende motorhoes over je motor heen te plaatsen, beperk je de invloed van het weer. Daarnaast valt je motor minder goed op waardoor een hoes kan helpen bij het voorkomen van diefstal. Het laatste punt is met name van toepassing wanneer je jouw tweewieler in het openbaar parkeert.

 

Bescherm je motor tegen stof en krasjes met een motorhoes voor binnen

Een motorhoes voor binnen wordt minder vaak gebruikt dan een motorhoes voor buiten. Toch is het gebruik van een motorhoes voor binnen erg waardevol. In een garage of berging heb je veelal met stof te maken. Stof kan duizenden kleine krasjes op de lak van je motor veroorzaken. Een motorhoes zorgt voor optimale bescherming tegen rondvliegende stofdeeltjes. Daarnaast voorkomt een motorhoes voor binnen dat je je motor per ongeluk bekrast wanneer je met harde voorwerpen langs je tweewieler afloopt.

 

Motorhoezen van Oxford, DS Covers en Bihr

Bekende merken op het gebied van motorhoezen zijn Oxford, DS Covers en Bihr. Met name Oxford is een gerenommeerd merk op het gebied van motorhoezen. Oxford maakt hoogwaardige motorhoezen voor zowel binnen als buiten. De motorhoezen van Oxford, DS Covers, Bihr en andere merken zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Bij de productinformatie van ieder model kun je alle eigenschappen rustig nalezen.

 

Optimale bescherming met een motorhoes van Biker Outfit

Als je op zoek bent naar de beste motorhoes hoef je niet verder te kijken. Bij Biker Outfit kun je kiezen uit veel verschillende modellen. Zowel voor binnen als buiten. We geven je graag uitleg en advies over de motorhoezen. Weet je al welke motorhoes je graag zou willen om jouw motor optimaal te beschermen? Dan kun je deze ook gemakkelijk via onze webshop bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese