menu
MOTORHOES

MOTORHOES

Motorhoezen komen in vele maten en kwaliteiten. Zo is de een geschikt voor zwaardere weersomstandigheden en dagelijks gebruik en een ander voor lichter gebruik. Wil je weten wat je mag verwachten, neem dan contact met ons op!
27 items

MOTORHOES

Motorhoezen komen er in diverse maten, uitvoeringen en prijsklassen. Er zijn verschillende kwaliteiten die ook de levensduur bepalen. Zo zal de ene motorhoes geschikt zijn om je motor dagelijks buiten te zetten in slechtere weersomstandigheden. Een ander is meer bedoelt voor incidenteel gebruik of als hoes om je motor minder zichtbaar te maken op straat. De ene motorhoes is gemaakt van een dun materiaal en de ander gaat meer richting een dik zeil. Je ziet dit verschil in kwaliteit en levensduur ook terug in de prijs.

Een motorhoes kan het in weer en wind soms zwaar hebben. Het blijft een gebruiksvoorwerp en helaas hebben motorhoezen niet het eeuwige leven. Wil je weten wat je mag verwachten betreft de eigenschappen en levensduur van een motorhoes? Neem dan even contact met ons op!

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motorhoezen kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met motorkleding en kun je alles rustig even bekijken en passen. Motorhoezen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese