menu
ONDERHOUD MOTORKLEDING

ONDERHOUD MOTORKLEDING

Motorkleding komt in aanraking met allerlei vuil, vocht en andere zaken waardoor het comfort en de kwaliteit achter kan gaan. Onderhoud ze regelmatig en je zal meer plezier beleven aan je motorkleding!
30 items

ONDERHOUDSMIDDELEN MOTORKLEDING

Net als bij normale kleding dient motorkleding onderhouden te worden. Je moet hierbij denken aan reinigen / schoonmaken, invetten en impregneren. In deze rubriek zal je onderhoudsmiddelen vinden die zorgen voor een lange en aangename levensduur van jouw motorkleding. Heb je nog vragen of zit het artikel wat je zoekt er niet tussen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast onderhoudsmiddelen voor jouw motorkleding kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met motorkleding en kun je alles rustig even bekijken en passen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese