menu
MOTORHELM DAMES

MOTORHELM DAMES

Er zijn verschillende soorten dames motorhelmen die bij verschillende type rijders passen. Een dameshelm is eigenlijk niet anders dan een heren helm. Als er verschil is, dan zit dit in de print en/of kleurstelling, zoals het gebruik van roze of bloemen.
556 items

Dames motorhelm

Een dames motorhelm mag natuurlijk niet ontbreken bij een motor outfit. Motorhelmen voor vrouwen zijn gemaakt om je gehele hoofd te beschermen. Je hoofd is het belangrijkste deel van je lichaam en daarom is het dragen van een motorhelm ook verplicht. Er zijn veel verschillende soorten dames motorhelmen op de markt. Afhankelijk van wat voor type motorrijder je bent, kun je een goede keuze maken voor een geschikte dames motorhelm. Voor alle dames motorhelmen geldt dat de pasvorm goed moet zijn. Een motorhelm die goed past, zorgt voor veel draagcomfort en de beste bescherming. Probeer altijd meerdere modellen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe dames motorhelm. Alleen op die manier kom je erachter welke helm het beste bij je past.

 

Motorhelmen voor vrouwen van verschillende merken

Dames motorhelmen worden door alle populaire merken aangeboden. Bij Biker Outfit vind je dames motorhelmen van onder andere HJC, Shoei, Scorpion, Roof, AGV, Icon, Shark, Schuberth en Bell. Alle merken brengen verschillende uitvoeringen voor vrouwen op de markt. Het is altijd belangrijk om meerdere merken en modellen uit te proberen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe dames motorhelm. Zo kom je er snel achter welke motorhelm goed bij de vorm van jouw hoofd past. Helmen van AGV, Shoei en Scorpion hebben bijvoorbeeld een hele andere pasvorm dan motorhelmen van Schuberth of HJC. Ook tussen de modellen van ieder merk kan een verschil in pasvorm zitten.

 

De juiste dames motorhelm voor ieder type motorrijder

Je hebt de keuze uit verschillende soorten dames motorhelmen. De meest voorkomende motorhelmen zijn integraalhelmen, maar ook systeemhelmen, jethelmen, modulaire helmen en all road helmen worden veel gebruikt. Ieder type helm heeft unieke kenmerken. Zo is een integraalhelm uit één stuk gemaakt en daardoor enorm stevig. Systeemhelmen kun je openklappen waardoor je gemakkelijk met anderen kunt praten. Ook zorgt een open helm voor extra verkoeling op je gezicht. All road motorhelmen zijn gemaakt voor motorrijders die zowel op de weg als off road willen rijden. Voor ieder type motorrijder is er wel een geschikte dames motorhelm te vinden.

 

Draag altijd een dames motorhelm met een goede pasvorm

Het maakt niet uit of je een integraalhelm, systeemhelm, modulaire helm of jethelm haalt, een dames motorhelm moet altijd goed passen. Te klein of te groot is nooit goed. Met een te kleine helm kun je last van je hoofd krijgen. Hierdoor kun je jezelf minder goed focussen op de weg. Te grote dames motorhelmen zitten los en kunnen gaan bewegen terwijl je aan het rijden bent. Zeker bij hoge snelheden is dit een probleem. Laat je adviseren wanneer je een nieuwe dames motorhelm aan wil schaffen. Ons personeel staat voor je klaar.

 

Jouw nieuwe dames motorhelm vind je bij Biker Outfit

We helpen je graag tijdens jouw zoektocht naar een passende dames motorhelm. Kom eens langs in onze winkel om de verschillende modellen te passen. Weet je al welke dames motorhelm je nodig hebt? Bestel je nieuwe helm dan eenvoudig in onze webshop.
 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese