menu

TCX

TCX® is gericht op motorlaarzen, schoenen en sneakers, en deze focus is een onverzettelijke toewijding aan comfort, kwaliteit, prestaties en bescherming voor motorrijders.
39 items

TCX motorlaarzen en motorschoenen

 

Het verhaal van het merk TCX begint in 1999, met de lancering van het eerste motorschoeisel met een internationaal patent - het T.C.S.® (Torsion Control System). Dit systeem maakte een gecontroleerde laterale beweging van de voet mogelijk en beschermt de enkel tegen blessures. Het was direct een succes. Tegenwoordig is het TCX®-assortiment het meest complete op de markt en biedt het race (sportief), offroad, toer en casual motorlaarzen en schoenen, inclusief een uitgebreide collectie voor dames motorlaarzen

 

TCX motorlaarzen protectie en prestaties

 

Veiligheid staat altijd voorop. TCX® was het eerste bedrijf in de sector dat CE-certificering op alle producten introduceerde. Deze certificering wordt op Europees niveau toegekend door onafhankelijke instanties als een garantie dat het schoeisel de strengste veiligheidstests heeft doorstaan.

Deze cruciale elementen komen samen in elk TCX®-product door middel van handwerk, innovatieve technologie en tientallen jaren research. Het resultaat is een ongeëvenaarde presentatie van motorschoenen: meerdere collecties met elk een scala aan stijl, functie en veiligheid. Terwijl sommige van de kenmerkende innovaties van TCX® zich richten op bescherming en prestaties, combineren anderen premium comfort en superieure functionaliteit.

Bij TCX Motorlaarzen begint de zoektocht naar kwaliteit met het zorgvuldig inkopen en in-house testen van materialen. Pas nadat de geselecteerde materialen de TCX®-standaard hebben bereikt, wordt het schoeisel in de praktijk getest door de beste rijders ter wereld, onder de zwaarste omstandigheden die je je kunt voorstellen. Zoals de meest veeleisende rijders inmiddels hebben ervaren is de focus van TCX altijd op kwaliteit.

TCX motorlaarzen en motorschoenen collectie

 

Zoals eerder benoemd is de collectie van TCX uitgebreid. Met zowel motorlaarzen voor dames en motorlaarzen voor heren, met daarnaast een uitgebreide collectie in urban motorschoenen en sneakers voor dames als heren. Daarbij nemen de Street 3 series motorsneakers al jarenlang een prominente plek in binnen het gamma van TCX. Deze series bestaat uit een Street 3 Waterproof geschikt bij natte weersomstandigheden, Street 3 Air welke weer meer geschikt is voor de zomer maanden, speciale textiele editie de Street 3 Tex WP. Deze reeks is zo succesvol dat de varianten ook zijn uitgebracht in dames varianten, namelijk de Street 3 Lady Waterproof, Street 3 Lady Air, en de Street 3 Lady Tex WP.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese