menu

PANDO MOTO

Pando Moto is een motorkleding merk van Europees ontwerp. Duurzaamheid, functionaliteit en vakmanschap waarop je kunt vertrouwen.
41 items

Pando Moto motorkleding

 

In 2011 heeft Pando Moto zich als een premium motorkleding merk weten te vestigen. Gepassioneerd en met gebruik van slimme technologieën hebben ze veilige en stijlvolle motorkleding op de markt weten te brengen. Door de filosifie 'eenvoud is verfijning' te volgen heeft Pando Moto kwaliteits producten weten te creëren die bescherming bieden mocht je in een ongelukkige situatie terecht komen.


Pando Moto motorjeans

 

Waar Pando Moto graag beschermende, maar ook stijlvolle motorkleding heeft willen ontwikkelen, blinken ze uit met hun motorjeans waarbij veiligheidskenmerken zijn verweven in de stof. Met jeans in verschillende stijlen voor mannen en vrouwen en in uiteenlopende maten kun je zeker vinden waar je naar op zoek bent. Met deze CE-gekeurde casual uitziende spijkerbroeken kun jij met een gerust hart de weg veroveren.

 

Pando Moto technologie

 

Alle producten in de Pando Moto collectie zijn CE gekeurd PPE onder EN 17092. In hun producten maken ze gebruik van Aramid, Dyneema® (UHMWPE), Armalith® en Cordura® materialen. Deze materialen samen met innovatieve designs waarborgen de kwaliteit en betrouwbaarheid van Pando Moto' beschermende kleding. Zo is elk item uit de collectie bestand tegen scheuren, schuren en bovendien zéér slijtvast. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese