menu
VERWARMDE MOTORHANDSCHOENEN

VERWARMDE MOTORHANDSCHOENEN

Als het dan zo koud wordt dat winterhandschoenen ook niet meer helpen tegen de kou, is de enige optie nog verwarmde motorhandschoenen. Deze verwarmen de handen aan de buitenzijde, in tegenstelling tot handvatverwarming die enkel van binnen verwarmen.
20 items

Motorhandschoenen met verwarming

Wanneer het echt koud begint te worden, zijn verwarmde motorhandschoenen onmisbaar tijdens het motorrijden. Motorhandschoenen met verwarming haal je uit de kast wanneer winterhandschoenen er niet meer toe in staat zijn om je handen warm te houden. Voor motorrijders die het hele jaar door op de motor stappen, mag een paar verwarmde motorhandschoenen niet ontbreken in de garderobe. Dankzij verschillende standen kun je zelf bepalen in welke mate de handschoenen je handen moeten verwarmen. Het grote voordeel van verwarmde motorhandschoenen, tegenover verwarmde handvatten, is dat de buitenkant van je handen en vingers verwarmd worden. De rijwind bepaalt voor een groot deel hoe koud je handen aan zullen voelen. Door de buitenkant van je handen en vingers te verwarmen, kunnen je handen beter op temperatuur gehouden worden en kun je comfortabel blijven motorrijden.

Net als alle andere motorhandschoenen bieden verwarmde handschoenen de nodige bescherming voor motorrijders. Zo zijn er bij veel modellen harde protectie delen op de knokkels en op de vingers aangebracht. Verder vind je slijtvaste materialen op de handpalm en bij de polsen. Alle verwarmde motorhandschoenen zijn extra lang waardoor een deel van je polsen goed beschermd zal worden. Daarnaast zorgt de lengte ervoor dat ook je onderarmen het minder snel koud zullen krijgen. De mate van bescherming verschilt per type handschoen en kun je terugvinden bij de productspecificaties van specifieke modellen.

 

Verwarmde motorhandschoenen met een accu

Motorhandschoenen met verwarming zijn voorzien van een krachtige accu of oplaadbare batterijen. Hierdoor kun je de verwarmde motorhandschoenen eenvoudig opladen zodra ze leeg zijn. De warmte stand die je gebruikt, bepaalt hoe lang de accu van de verwarmde motorhandschoenen mee zal gaan. Opladen met de meegeleverde kabel gaat erg snel waardoor je nooit meer met koude handen hoeft te rijden. Bij bepaalde modellen is het zelfs mogelijk om de motorhandschoenen op de accu van je motor aan te sluiten.

 

Verwarmde motorhandschoenen van REV’IT!, Macna en andere merken

Zowel REV’IT! als Macna bieden meerdere verwarmde motorhandschoenen aan. Beide merken hebben verschillende modellen met uiteenlopende eigenschappen ontwikkeld. Ook merken als Alpinestars en Gerbing bieden hoogwaardige motorhandschoenen met verwarming aan. Bij motorhandschoenen is een goede pasvorm enorm belangrijk. Zo ook bij motorhandschoenen met verwarming. De verwarmde motorhandschoenen moeten niet te strak zitten, omdat er ruimte nodig is om je handen optimaal te verwarmen. Zorg er ook voor dat de verwarmde motorhandschoenen niet te los zitten, aangezien het anders minder comfortabel wordt om je motor op de juiste manier te bedienen.

 

De beste verwarmde motorhandschoenen koop je bij Biker Outfit

Ben je op zoek naar de beste verwarmde motorhandschoenen waarmee je in de winter comfortabel en veilig kunt motorrijden? Dan zit je goed bij Biker Outfit. Je kunt ons gehele aanbod met verwarmde motorhandschoenen online bekijken. Als je advies wil over de verschillende modellen of meerdere handschoenen met verwarming uit wil proberen, kun je langskomen in onze winkel. We staan klaar om je te helpen, zodat jij de gehele winter met warme handen op de motor kunt rijden.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese