menu
MOTORJEANS & MOTOR LEGGING DAMES

MOTORJEANS & MOTOR LEGGING DAMES

Dames motorjeans lijken op gewone spijkerbroeken, maar zijn ze ook nog eens ontzettend veilig. Verkrijgbaar in vele modellen, zoals de populaire slim fit motorjeans. En dan hebben we het nog niet eens over de motorleggings gehad!
83 items

DAMES MOTORJEANS & MOTOR LEGGINGS

Tegenwoordig hoef je geen zware en ongemakkelijk dames motorkleding meer aan. Met de opkomst van casual dames motorjeans boet je niet in aan veiligheid en comfort. De slijtvaste stoffen en protectie zijn vergelijkbaar met de alom bekende textiele dames motorbroeken zoals we die al jaren kennen.

 

De pasvorm van dames motorjeans

De pasvorm van een motorjeans is gelijk aan je normale jeans. Om de casual uitstraling te behouden zal je wel minder stelmogelijkheden en andere praktische drukkers die je op een reguliere textiele motorbroek wel zal terugvinden. Motorjeans doet echter niet onder in slijtvastheid, protectie en comfort. Tegenwoordig zijn alle modieuze modellen beschikbaar van verschillende fabrikanten. Van slim fit, tapered fit, regular fit, loose fit tot de motorleggings en motorjeggings voor dames.

 

Casual dames motorjeans materialen

Casual motorjeans voor dames worden verzwaard met een kunstvezel om dezelfde slijtvastheid te behalen als bij de reguliere textiele dames motorkleding. Dat kan met behulp van Kevlar, Corudra, Aramide, Twaron, Dyneema etc. Kevlar is in de volksmond het meest bekend, alleen zijn er tegenwoordig veel meer materialen die hetzelfde doen of zelfs beter presteren.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten materialen in dames motorkleding? Neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Wij kunnen je op basis van je motorgebruik adviseren welk materiaal het meest geschikt voor jou zal zijn.

 

Kwaliteit van casual dames motorjeans

Zoals we eerder aangaven is de sluitvastheid van dames casual motorjeans niet minder dan de bekende textiele motorkleding voor vrouwen. Soms kunnen de slijtvaste materialen die in casual motorkleding voor dames zijn verwerkt zelfs sterker zijn en je dus beter beschermen tijdens een glijpartij.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese