menu
MOTORLAARZEN HEREN

MOTORLAARZEN HEREN

Heren motorlaarzen motorlaarzen bieden veiligheid en eventueel bescherming tegen regen en kou. Heren motorlaarzen komen in vele stijlen en varianten. Van tourlaars tot sportief en van geventileerd tot Gore-Tex waterdicht.
110 items

Heren motorlaarzen

Heren motorlaarzen mogen niet ontbreken in jouw kast met motorkleding. Motorlaarzen voor heren zijn in staat om je volledige voeten en een deel van je scheenbenen te beschermen. Dankzij de juiste harde protectie op kritische delen worden je tenen, enkels, hielen en de rest van je voeten maximaal beschermd. Mocht je ten val komen, dan is de kans groot dat je voeten als een van de eerste delen van je lichaam contact met de grond maken. Dit is te danken aan een reflex van je lichaam. Om die reden is het ontzettend belangrijk om je volledige voeten op een goede manier te beschermen. Met heren motorlaarzen zorg je hiervoor!

Tussen motorlaarzen voor heren kunnen een hoop verschillen zitten. Voor iedere rijstijl is er een ander type motorlaars te krijgen. Zo heb je onder andere tour, sport, sport-tour, classic en adventure motorlaarzen voor heren. Verder kun je bijvoorbeeld kiezen voor een waterafstotende of waterdichte heren motorlaars. Essentieel wanneer je het hele jaar door op de motor rijdt! Ben je echt een mooi-weer rijder? Dan is een heren motorlaars met ventilerende eigenschappen een goede optie.

 

Motorlaarzen voor heren van Sidi, Daytona en Forma

Sidi, Daytona en Forma zijn bekende merken als het op heren motorlaarzen komt. Zowel Sidi, Daytona als Forma focussen zich op de markt van schoeisel voor motorrijders en besteden geen aandacht aan andere soorten motorkleding. Heren motorlaarzen van deze merken zorgen voor een optimale bescherming van de enkels, hielen, tenen en een deel scheenbenen. Natuurlijk kun je ook uitstekende motorlaarzen vinden van de welbekende topmerken als Alpinestars, Dainese en REV’IT!. Hoe hoger de motorlaars, hoe groter het gedeelte van het scheenbeen dat beschermd wordt. Vaak lever je met hogere heren motorlaarzen wel een beetje in op comfort. Korte motorlaarzen voor heren zijn comfortabeler, vooral wanneer je er een stukje mee gaat lopen.

 

Heren motorlaarzen met een waterdicht Gore-Tex membraan

Rijd je het hele jaar door? Als tourrijder of voor woon-werkverkeer? Dan mag een heren motorlaars met een waterdicht membraan niet ontbreken in jouw kledingkast. Natte sokken en voeten zijn erg vervelend. Iets wat je te allen tijde wil voorkomen. Als je door weer en wind op de motor stapt, ga je hoe dan ook af en toe in een regenbui terechtkomen. Dan kun je jezelf daar maar beter goed op voorbereiden. Een heren motorlaars met een waterdicht Gore-Tex membraan zorgt ervoor dat jouw voeten droog blijven. Gore-Tex membranen zijn 100% waterdicht en hebben een hoog ademend vermogen. Ideaal voor motorrijders die met nat weer rijden. Naast heren motorlaarzen met Gore-Tex membranen zijn er ook motorlaarzen met andere waterdichte of waterafstotende membranen te krijgen.

 

Bestel je nieuwe heren motorlaarzen bij Biker Outfit

Jouw nieuwe heren motorlaarzen vind je bij Biker Outfit! We hebben heren motorlaarzen voor ieder type motorrijder. Kom eens langs om verschillende modellen te passen. Wij helpen je graag met passend advies. Weet je al precies welke heren motorlaarzen je wil hebben? Bestel ze dan online via de webshop en profiteer van onze snelle levering.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese