menu
ONDERHANDSCHOENEN

ONDERHANDSCHOENEN

Je handen zullen als eerste snel te lijden krijgen van de kou. Heb je al goede motorhandschoenen dan zijn onderhandschoenen een goede optie om extra warmte toe te voegen. Let er wel op dat er voldoende ruimte is in de motorhandschoenen.
9 items

MOTOR ONDERHANDSCHOENEN

Ga je niet te vaak rijden in de kou maar wil je toch wat extra warmte, dan kunnen motor onderhandschoenen een oplossing zijn. De extra isolerende laag kan een paar graden schelen. Zorg dat je aan de binnenkant van de motorhandschoen genoeg ruimte hebt. Een beetje ruimte rondom de hand en vingers zorgt ervoor dat de warmte kan worden vast gehouden. Te strakke motorhandschoenen zullen snel kunnen resulteren in koude handen.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze onderhandschoenen? Wil je bijvoorbeeld weten welke onderhandschoenen het meest geschikt zijn voor jou? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Wij hebben daarnaast een ruim aanbod zomer motorhandschoenen, winter motorhandschoenen, midseason handschoenen en Gore-Tex motorhandschoenen.

Naast onderhandschoenen kun je bij ons slagen voor andere motor accessoires zoals waterdichte tassen, rug protectoren, jet helmen en systeem helmen. Uiteraard ben je hier ook aan het juiste adres voor motorkleding. Wil je liever even passen voordat je een bestelling plaatst? Kom dan eens langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met motorhandschoenen. Motorhandschoenen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese