menu
MOTORKLEDING

MOTORKLEDING

Op de motor ben je kwetsbaar en het is dan ook belangrijk om motorkleding te dragen waarin je goed beschermd bent en comfortabel in kan rijden. Ongeacht het type motorrijder hebben we motorkleding die bij jou past!
1080 items

MOTORKLEDING

Niet voor niets is het motto van Biker Outfit 'Motorcycle Fashion'. Je vindt bij ons A-merken (REV’IT, Alpinestars, Dainese om er maar een paar te noemen) en een reeks aan onbekendere niche merken. Motorkleding moet in de eerste plaats veilig zijn en voorzien van elleboog, schouder, knie en idealiter ook rugprotectie. In de tweede plaats mag het er ook modieus uit zien.

Wij helpen graag bij de juiste keuze uit honderden verschillende opties en en zullen zeker een eerlijk advies verstrekken als het gaat om pasvorm, veiligheid, waterdichtheid etc. Kom je niet uit de buurt en bestel je liever online? Uiteraard kunnen we telefonisch of per mail informatie verschaffen zodat je de juiste outfit ontvangt.

Bij het kopen van motorkleding is het essentieel om te letten op de materiaalsoort en de pasvorm. Uiteraard is het uiterlijk van de motorkleding ook belangrijk en dit is net als materiaal een persoonlijke keuze. Bij Biker Outfit adviseren wij je graag bij het kopen van de motoroutfit. Zodat je een outfit kunt kopen die van de juiste kwaliteit is, maar ook bij je past. Wij hebben een groot assortiment motorkleding in onze shop. Wij hebben daarom altijd een motorjas, motorbroek, motorpak of motorschoenen die aan de wensen voldoet. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Het belangrijkste aan motorkleding is dat het beschermend is, maar het moet ook comfortabel zijn. Je moet je wel goed voelen als je op je motor rijdt. Bij Biker Outfit kun je slagen voor alle soorten motorkleding. Denk daarbij aan motorjassen, motorbroeken, motorschoenen en een helm. Ook voor motoraccessoires ben je bij ons aan het juiste adres, zoals motorhandschoenen en protectie. Ben je op zoek naar één van deze producten of wil je een compleet motorpak? Verdiep je dan goed in de verschillende soorten, maten en materialen.

 

Welke motorkleding heb je nodig?

Van top tot teen is het verstandig om te investeren in de volgende kledingstukken. Zo zorg je ervoor dat je veilig de weg op gaat, maar ook goed bestand bent tegen de invloeden van weer en wind. 

 

Een motorhelm
Dit komt hopelijk niet als een verrassing, maar een goede motorhelm is essentieel voor wanneer je op de motor stapt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en door te investeren in een motorhelm die goed past zorg je ervoor dat je na een val weer eerder de weg op kunt. 

Een goede helm zit strak, maar knelt niet. Deze moet er ook voor zorgen dat je gezichtsveld niet beperkt wordt.

Motorjas
Een goede motorjas houdt je niet alleen warm en droog wanneer je gaat rijden. Deze dient ook stevig genoeg te zijn en padding te verzorgen op onder andere de schouders en ellebogen zodat deze gevoelige lichaamsdelen bij een val beschermt zijn. 

Motorhandschoenen
Motorhandschoenen zijn een goede bescherming voor je handen, maar ze houden ze ook droog en warm wanneer je in de koudere maanden rijdt. Voor degene onder ons die de hele winter doorrijden zijn verwarmde motorhandschoenen een hele goede uitkomst. 

Een goede broek
De keuze voor een soort motorbroek is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste moet je je afvragen wanneer je motor rijdt. Rijd je voornamelijk in de zomer dan heb je een andere heren motorbroek nodig dan iemand die iedere dag met de motor op stap gaat.

Stevige laarzen/schoenen
Motorlaarzen of motorschoenen zijn een essentieel onderdeel van je biker outfit. Je voeten zitten het dichtst bij de weg en zullen bij een ongeluk ook vaak als eerste de klap opvangen. Wanneer deze goed passen en de juiste ondersteuning bieden zal de schade beperkt blijven. Daarnaast zorgen goede motorlaarzen en ook voor dat je voeten niet te warm, maar ook niet te koud zijn tijdens de rit. 

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese