menu
BAGAGE

BAGAGE

Afhankelijk van hoeveel spullen je mee wilt nemen bestaan er verschillende oplossingen om je bagage makkelijk in te vervoeren. Motorrugtassen, tanktassen, zadeltassen, roltassen, noem maar op. Voor iedere rijder en in iedere stijl is er wat te vinden!
340 items

MOTORBAGAGE

Op de motor is het soms lastiger spullen mee te nemen. Afhankelijk van hoeveel je mee wilt nemen bestaan er verschillende oplossingen om je bagage makkelijk in te vervoeren. En dan zoek je natuurlijk ook iets wat jij mooi vind. We hebben bagage voor de motor in verschillende stijlen. Van sport, tour, cross, tot chopper en urban. Je vind bij ons  een ruime keus aan motor rugtassen, roltassen, tanktassen, zadeltassen in diverse prijsklassen, kwaliteiten en stijlen.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over de collectie motor bagage? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier hangt ons gehele assortiment motor bagage.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese