menu
BAGAGE

BAGAGE

Afhankelijk van hoeveel spullen je mee wilt nemen bestaan er verschillende oplossingen om je bagage makkelijk in te vervoeren. Motorrugtassen, tanktassen, zadeltassen, roltassen, noem maar op. Voor iedere rijder en in iedere stijl is er wat te vinden!
327 items

Bagage voor motoren

 

Op de motor is het vaak wat lastiger om veel spullen mee te nemen. Al kun je met de juiste motorbagage een heel eind komen om de nodige spullen moeiteloos te vervoeren. Afhankelijk van hoeveel je mee wil nemen bestaan er verschillende oplossingen die het meenemen van bagage makkelijker zullen maken. Bagage voor motoren vind je in vele soorten, maten en stijlen. Voor de verschillende delen van de motor zijn speciale tassen te krijgen. Daarnaast kun je ook op je lichaam meerdere soorten bagage dragen. Wat dacht je  bijvoorbeeld van een beentas, heuptas of een speciale ergonomische rugzak voor motorrijders. Naast motorbagage vind je bij Biker Outfit ook de nodige accessoires, bijvoorbeeld om je bagage stevig vast te zetten of op een veilige manier af te sluiten. 

 

Tanktassen, roltassen en andere soorten motorbagage

 

Tanktassen en roltassen worden veel gebruikt door motorrijders die spullen willen vervoeren. Een tanktas zit voorop je motor en wordt gemaakt in verschillende maten. Kleine tanktassen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een dagtrip en beschikken vaak over de mogelijkheid om je telefoon of kaart in het zicht te plaatsen. Roltassen zijn gemaakt om veel bagage mee te nemen. Handig als je een weekend of langer met de motor op pad gaat. De meeste roltassen zijn waterdicht waardoor al je spullen netjes droog zullen blijven. Andere veelgebruikte vormen van motorbagage zijn zadeltassen, heuptassen, beentassen, rugtassen en hydrabags. 

 

Motorbagage van Kriega, SW-Motech en Bagster

 

Naast dat motorbagage vaak door de bekende motorkleding merken wordt aangeboden, zijn er ook merken die zich focussen op de markt van motorbagage. Kriega, SW-Motech en Bagster zijn hier goede voorbeelden van. Door motorbagage van Kriega, SW-Motech of Bagster in huis te halen, weet je zeker dat je tassen aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Bij Biker Outfit hebben we veel verschillende tassen van bekende topmerken. Er is genoeg keuze om ervoor te zorgen dat jij voortaan probleemloos al je benodigdheden met de motor kunt vervoeren. 

 

Bagage netten, spanbanden, sloten en andere accessoires voor motorbagage

 

Accessoires voor motorbagage en motortassen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Wat betreft accessoires voor bagage kun je denken aan sloten om je tassen veilig af te sluiten. Ook straps of spanbanden zijn onmisbaar als je jouw motorbagage zorgeloos wil kunnen vervoeren. Je wil natuurlijk niet dat je tas los begint te raken. Overigens zijn nieuwe motortassen standaard voorzien van de nodige banden om alles vast te zetten. Een ander handig accessoire dat veel wordt gebruikt zijn bagage netten of netbinders. Hiermee kun je extra spullen op een makkelijke manier vastmaken. 

 

Alles voor bagage op de motor koop je natuurlijk bij Biker Outfit

 

Rugtassen, tanktassen, zadeltassen, roltassen en andere motorbagage koop je voordelig bij Biker Outfit. Bij ons vind je bekende merken als Kriega, SW-Motech en Bagster. Als je een makkelijke manier zoekt om spullen met de motor te vervoeren, raden we je zeker aan om eens rond te kijken in ons assortiment. De mogelijkheden voor het meenemen van bagage met de motor zijn eindeloos. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese