menu

REV'IT MOTORBROEK

Motorbroeken van Rev'it komen er in vele stijlen en materialen. Zoals leer en textiel en tour, race, urban en cross. Afhankelijk van het weer en stijl heeft Revit voor ieder type motorrijder wel een geschikte motorbroek in collectie.
56 items

REVIT MOTORBROEK

Kies een gelamineerde, een Rev’it GoreTex broek of een 3 laags Revit motorbroek om de gehele winter te gebruiken. Ben je een echte mooi-weer rijder? Kies een Revit doorwaai broek, een overbroek, een Rev’it mesh motorbroek met regenvoering of een Revit motorjeans. Een 2 laags Rev’it motorbroek is geschikt tijdens de meeste weersomstandigheden. Een leren motorbroek van Rev'it is slijtvast en wordt vaak gekozen door motorrijders met een sportieve motor. Revit dames motorbroeken zijn net als de heren motorbroeken geschikt zowel voor sportief, tour als casual gebruik.

 

Motorprotectie

Alle Rev’it motorbroeken zijn tegenwoordig voorzien van standaard knieprotectie. Indien de heupprotectie niet is voorzien maakt een set Revit Seesmart RV33, Seesmart RV32 of Seesoft hip RV01 heupprotectie je Revit broek compleet en bied je optimale bescherming.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Ben je op zoek naar de perfecte motorbroek van Rev'it? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe Revit motorkleding. We adviseren graag welke Rev'it motorbroek in jouw geval de beste aankoop is, waarna je nog jarenlang met jouw motorkleding ritjes kan maken. Een Revit broek kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese