menu
NAVIGATIE SYSTEMEN

NAVIGATIE SYSTEMEN

Kon je vroeger niet zonder TomTom of Garmin, tegenwoordig doet Google-Maps al heel veel. Waar gaat het naar toe, waar wil je dat jouw navigatie op de motor voor dient? De ontwikkelingen gaan heel snel dus laat je adviseren door onze specialisten!
6 items

MOTOR NAVIGATIESYSTEMEN

Navigatiesystemen zijn uitermate geschikt voor als je plezierritjes wil rijden. Leuke kronkelroutes en bezienswaardigheden onderweg zien. Wat moet je kiezen wanneer je op zoek bent naar een navigatiesysteem voor op de motor? Eigenlijk zijn er twee merken. Zowel Garmin als TomTom hebben erg goede navigatiesystemen voor op de motor. We kunnen lastig 1 toestel aanwijzen als het beste navigatiesysteem voor de motorrijder. Omdat iedere motorrijder gewoonweg andere wensen heeft. Functies die voor de een erg belangrijk zijn kunnen voor de ander geen rol spelen. Hieronder en korte uitleg over de verschillen tussen de Garmin Zumo's en de TomTom Riders.

 

Navigatie voor op de motor: de Garmin Zumo

Garmin staat erom bekend dat je van te voren je routes moet plannen. Nu is met de huidige generatie Zumo's niet echt meer nodig, in het verleden was dit vaak wel het geval. Garmin gaat ervan uit dat er een groep motorrijders waarbij het voorbereiden van de routes al een groot stuk van de voorpret is. Garmin voegt daarna ook nog extra functie's aan hun systeem toe zoals een muziekspeler, rondritpanner en veiligheidswaarschuwingen.

 

Navigatie voor op de motor: de TomTom Rider

Bij TomTom zien je dat het gebruiksgemak voorop moet staan. TomTom wil graag dat je met een paar drukken op het scherm een leuke route moet kunnen rijden. TomTom kijkt vooral naar gebruiksgemak en veiligheid.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over navigatiesystemen voor op de motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motor navigatie kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met navigatie & communicatie en kun je alles rustig even bekijken. Navigatie & communicatie voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese