menu
NAVIGATIE SYSTEMEN

NAVIGATIE SYSTEMEN

Kon je vroeger niet zonder TomTom of Garmin, tegenwoordig doet Google-Maps al heel veel. Waar gaat het naar toe, waar wil je dat jouw navigatie op de motor voor dient? De ontwikkelingen gaan heel snel dus laat je adviseren door onze specialisten!
5 items

Motor navigatiesystemen

Veel motorrijders rijden tegenwoordig met een navigatiesysteem op de motor. Met een motor navigatiesysteem kom je zonder problemen op je bestemming aan. Echter is een route van A naar B voor veel motorrijders niet eens het belangrijkste doel van het rijden met een navigatiesysteem. Er is zoveel meer mogelijk! Een goed navigatiesysteem voor op de motor stelt je namelijk in staat om de leukste motorroutes te creëren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het navigatiesysteem een route uit te laten stippelen waarbij je zo veel mogelijk over kronkelende wegen gaat rijden. Ook kun je er met een motor navigatiesysteem eenvoudig voor zorgen dat je langs een aantal mooie bezienswaardigheden zal komen tijdens je motorrit. Alle motor navigatiesystemen zijn speciaal ontwikkeld voor motorrijders. De verschillende navigatiesystemen hebben ieder hun eigen kenmerken en functionaliteiten. 

 

Garmin Zumo navigatiesysteem voor op de motor

De motor navigatiesystemen van Garmin zijn erg populair onder motorrijders. Wanneer je met een Garmin Zumo navigatiesysteem op de motor rijdt, beschik je over alles wat je nodig hebt. De Garmin Zumo motor navigatiesystemen hebben onder andere een routeplanner en een muziekspeler. Je kunt voor het rijden je volledige route bepalen zodat je langs zo veel mogelijk kronkelende wegen en bezienswaardigheden komt. Ook zijn de Garmin Zumo motor navigatiesystemen in staat om je veiligheidswaarschuwingen te geven. 

 

Motor navigatiesysteem van TomTom

De motor navigatiesystemen van TomTom worden, net als die van Garmin, veel gebruikt door motorrijders. Het systeem van TomTom wordt de TomTom Rider genoemd. De naam zegt het al: het navigatiesysteem is volledig gefocust op motorrijders. De motor navigatiesystemen van TomTom staan bekend om het gebruiksgemak. Met slechts enkele klikken heb je een leuke route met veel bochten uitgestippeld. Wat betreft veiligheid is de TomTom Rider ook een vooruitstrevend motor navigatiesysteem. 

 

Minimalistisch motor navigatiesysteem van BeeLine

BeeLine doet het helemaal anders dan Garmin en TomTom. De motor navigatiesystemen van BeeLine zijn enorm compact, licht en minimalistisch. Ze beschikken niet over een groot kleurenscherm en zorgen er vooral voor dat je te allen tijde de juiste afslag zal nemen. Dankzij het unieke ontwerp hebben de BeeLine Moto navigatiesystemen een enorm lange batterijduur, zijn ze robuust en trekken ze minder snel je aandacht tijdens het motorrijden. 

 

Het beste motor navigatiesysteem koop je bij Biker Outfit

Het uitzoeken van een motor navigatiesysteem kan best een lastige keuze zijn. Het ene model is namelijk niet beter dan het ander. Voor jou kan de Garmin Zumo het beste motor navigatiesysteem zijn, terwijl een andere motorrijder veel meer met de BeeLine Moto heeft. Bij Biker Outfit helpen we je graag door je alles over de verschillende motor navigatiesystemen uit te leggen. Zo weten we zeker dat jij binnenkort met een navigatiesysteem rijdt dat perfect bij jouw rijstijl past. Ook de productinformatie bij ieder motor navigatiesysteem kan je goed op weg helpen. Weet je al welk systeem je nodig hebt? Bestel je Garmin, TomTom of BeeLine navigatiesysteem dan eenvoudig via onze webshop! 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese