menu
MOTORLAARZEN

MOTORLAARZEN

Motorlaarzen beschermen je voeten en maken het schakelen makkelijker door de toevoeging van een schakelpad. Motorlaarzen zijn voorzien van beschermende elementen rond de tenen, enkels en hiel en hebben versteviging in het voetbed.
142 items

Motorlaarzen

Motorlaarzen zijn een belangrijk onderdeel van de outfit van een motorrijder. Met motorlaarzen bescherm je je tenen, enkel, hiel en een deel van je scheenbenen. Wanneer je onverhoopt ten val komt, is het vaak zo dat je voeten snel de grond zullen raken. Dit heeft te maken met een lichamelijk reflex. Om die reden wil je er dus voor zorgen dat je gehele voeten enorm goed beschermd worden. Door een paar motorlaarzen te dragen kun je dit eenvoudig realiseren.

Motorlaarzen vind je in vele soorten, maten en materialen. Voor ieder type motorrijder is er wel een geschikt paar te vinden. Je kunt denken aan sport, sport-tour, tour, adventure en classic motorlaarzen. Ook heb je de keuze uit verschillende vormen van ventilatie en waterdichtheid. Verder zijn er veel verschillen terug te zien in de hoogtes van motorlaarzen. Een hogere motorlaars is in staat om een groter gedeelte van je scheenbeen te beschermen. Daar staat  vaak tegenover dat een kortere motorlaars wat comfortabeler zit, vooral wanneer je even niet aan het motorrijden bent.

 

Sidi, Daytona, Forma, Alpinestars, REV’IT! en Dainese motorlaarzen

Net als alle andere onderdelen van een motoroutfit worden motorlaarzen door veel verschillende merken aangeboden. Voor jou als motorrijder natuurlijk erg fijn. Je kunt eenvoudig een model vinden dat precies aan jouw wensen voldoet. Merken als Sidi, Daytona en Forma staan echt bekend om hun motorlaarzen. Deze drie merken focussen zich op de bescherming van de voeten, enkels en scheenbenen van motorrijders. Ook Alpinestars, Dainese en REV’IT! hebben een groot aanbod met meerdere soorten motorlaarzen. Vergelijk de verschillende modellen eens en ga op zoek naar de beste motorlaars voor jouw rijstijl. Natuurlijk helpen we jou daar graag bij.

 

Waterdichte motorlaarzen met een Gore-Tex membraan

Waterdichte motorlaarzen zijn essentieel voor motorrijders die door weer en wind rijden. Er is bijna niets zo vervelend als natte voeten en sokken. Door motorlaarzen met een waterdicht membraan aan te schaffen, zul je hier geen last meer van hebben. Waterdichtheid is echter niet altijd onbeperkt. Sommige waterdichte membranen laten op den duur alsnog water door. Bij Gore-Tex ligt dit anders. Een motorlaars met een Gore-Tex membraan is 100% waterdicht en zal ervoor zorgen dat je voeten altijd droog blijven. Voor echte adventure of off-road motorrijders die tijdens natte omstandigheden rijden is een waterdichte motorlaars met een Gore-Tex membraan een musthave. Maar ook voor tourrijders of sportieve motorrijders kunnen motorlaarzen met Gore-Tex een aanrader zijn.

 

Jouw nieuwe motorlaarzen koop je bij Biker Outfit

Ben je op zoek naar een goed stel motorlaarzen om jouw voeten en scheenbenen de juiste bescherming te bieden? Kijk dan eens naar de motorlaarzen van Biker Outfit. Dankzij het grote assortiment met motorlaarzen voor iedere rijstijl weten we zeker dat jij een passend paar zult vinden. Je kunt alle motorlaarzen passen in onze winkel of eenvoudig online bestellen. We zorgen ervoor dat je jouw nieuwe motorlaarzen snel in huis zult hebben.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese