menu
MOTORHANDSCHOENEN ZOMER

MOTORHANDSCHOENEN ZOMER

Zomerhandschoenen zijn over het algemeen nooit waterdicht, anders zou je erg warme en zwetende handen krijgen. Veelal met een kort manchet en lichte constructie en voorzien van ventilatie voor de nodige verkoeling op warme dagen.
342 items

ZOMER MOTORHANDSCHOENEN


Over het algemeen zijn motorhandschoenen voor in de zomer niet waterdicht, anders zou je erg warme en zwetende handen krijgen. Veelal uitgevoerd met een kort manchet en lichte materialen waardoor ze flexibel zijn en jij optimaal gevoel houdt over jouw motor. Ventilatie en luchtdoorlatende delen zorgen voor de nodige verkoeling op warme dagen.
Zomer motorhandschoenen zijn vaak samengesteld uit een enkele laag leer of textiel, zonder thermovoering en met protectie op de knokkels en bij de handpalm. De binnenzijde van een zomerhandschoen wordt -ook bij textiele zomerhandschoenen- vaak uitgevoerd met leren inzetstukken om perfecte grip te houden met jouw handvatten tijdens het rijden. Een zomer motorhandschoen kan opgebouwd zijn uit volledig (synthetisch) leer, leer en textiel en volledig textiel. Softshell motorhandschoenen zijn een variant op textiele motorhandschoenen. Door de opbouw van de stof zijn ze geschikt voor in de zomer, alleen zullen ze minder ademen dan reguliere textiele motorhandschoenen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese