• VANDAAG OPEN VAN 11.00 TOT 19.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MOTORKLEDING

BESCHERMENDE ONDERKLEDING

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
Alle filters verwijderen
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE BESCHERMENDE ONDERKLEDING

Beschermende of slijtvaste motoronderkleding is speciaal ontwikkeld voor motorrijders die graag met hun alledaagse broek of jas op de motor willen stappen, maar toch veilig willen rond rijden. Je draagt deze kleding dus gewoon onder je normale kleren. Deze beschermende leggings en vesten zorgen voor een uitstekende slijtvastheid en zijn voorzien van pockets waar eventueel losse protectie in gestopt kan worden.

Wil je meer informatie over beschermende en sltijvaste motoronderkleding? Neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Wij kunnen je op basis van je motorgebruik adviseren welk materiaal het meest geschikt voor jou zal zijn.

 

Beschermende onderkleding materialen

Beschermende of slijtvaste motoronderkleding wordt verzwaard met een kunstvezel om dezelfde slijtvastheid te behalen als bij de reguliere textiele motorkleding. De gebruikelijke materialen zijn Kevlar® en Dyneema®.

Kevlar® van DuPont™-aramidevezels
Kevlar® is lichtgewicht, duurzaam en buitengewoon sterk. Vooral bekend vanwege het gebruik in kogelvrije vesten. Daarnaast is het materiaal flexibel en comfortabel om te dragen.

Dyneema® is 's werelds sterkste vezel en wordt gezien als het premiummerk van slijtvast ondermateriaal. Dyneema® is super sterk en toch elastisch. Dat maakt het comfortabel om de hele dag te dragen, op en naast de motor.
Bovenop de slijtvastheid is de Dyneema®-vezel zeer licht. Je zult dus niet eens het gevoel hebben dat je iets (onder je kleding) draagt.

Kevlar® en Dyneema® is zeer slijtvast maar niet energie absorberend. Daarom zitten er pockets op de knieën, heupen, schouders, ellebogen en rug waar D3O protectoren in gestopt kunnen worden. D3O is een soepel protectiemateriaal dat bij impact hard wordt en de energie die vrijkomt absorbeert.

 

Voor wie is beschermende onderkleding geschikt?

Omdat je de leggings en vesten onder je kleding draagt is deze onderkleding geschikt voor elk type motorrijder. Daarnaast is het een uitkomst voor motorrijders met een moeilijk vindbare maat. Dan bieden deze leggings en vesten een uitkomst. Draag de legging en het vest onder je eigen jeans en jas, en je rijdt toch veilig rond op jouw motor in een casual outfit!

Klantenservice van Biker Outfit

Door onze grote collectie beschermende of slijtvaste motoronderkleding kunnen we elke casual motorrijder helpen aan een superieure kwaliteit onderkleding. Toch kan het zijn dat ons aanbod overweldigend is. Voor vragen of advies over de beste beschermende of slijtvaste motoronderkleding voor jou kan je langskomen in onze winkel in Amsterdam of onze klantenservice raadplegen. Onze specialisten helpen je graag met advies waardoor jij jarenlang kunt genieten van je motorkleding.

Bij een bestelling vanaf €50,- ontvang je van ons de bestelling en bezorging gratis in NL. Bestel nu jouw perfecte motorpak op bikeroutfit.nl!

Lees meer Lees minder
Chat