• VANDAAG OPEN VANAF 13.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

OUTLET

MOTORPAK

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
VENTILATIE
TYPE
AIRBAG
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

OUTLET MOTORPAKKEN

Veelal wordt een motorpak op een sportieve motorfiets gedragen. Al dan niet op het circuit. Met name de 1-piece motorpakken zijn op het circuit aan te bevelen aangezien deze het veiligst zijn. Motorpakken worden gemaakt van leer en zullen in het begin stug en strak zitten. Na verloop van tijd zal het motorpak uitlopen en zich voegen naar jouw lichaam.

 

De pasvorm van een sale motorpak

De pasvorm van een motorpak is strak en stug. Dit is gedaan voor de veiligheid. Een motorpak is gemaakt voor de houding op de motor. Dat wil zeggen dat als je rechtop staat met een motorpak hij niet lekker zal zitten. Hij zal trekken in het kruis, de schouders zitten niet lekker op hun plek en hij voelt te strak op de borst. Maar zodra je op de motor gaat zitten, zal het motorpak helemaal aansluiten op je lichaam en alles zal perfect op zijn plaats vallen. Om te weten of een motorpak goed zit, moet je dus altijd test zitten op de motor.

 

Airbag in een motorpak

Tegenwoordig zijn er verschillende fabrikanten die ook een Airbag Systeem aanbieden in motorpakken, zoals Alpinestars en Dainese.

Het Tech-Air airbag vest van Alpinestars is het eerste op zichzelf staand airbag systeem die je romp beschermd op de schouders, borst, rug en zijkant van je romp. Het kostte Alpinestars 11 jaar om dit Tech-Air systeem te ontwikkelen voor straatgebruik maar dan heb je ook de ultieme veiligheid. Op zichzelf staand wil zeggen dat het airbag systeem werkt met sensoren en dat de airbag niet verbonden hoeft te worden met de motor. Dit is betreft veiligheid een enorme pré, maar ook praktisch gezien biedt het voordelen. Je kan op iedere willekeurige motor stappen en toch een werkende airbag aanhebben.

D-Air is het revolutionaire airbag systeem van Dainese. Ook D-Air is een zelf regulerend systeem. Het totaal van 6 sensoren doen ruim 1000 metingen per seconde. Algoritmes bepalen aan de hand van de verkregen informatie of de rijder zich in een gevaarlijke situatie verkeerd.

In tegenstelling tot Alpinestars Tech-Air, is elk D-Air systeem geïntegreerd in daarvoor ontworpen motorkleding. Je koopt hem dus niet los, hetgeen bij Alpinestars wel het geval is.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Door onze grote collectie motorkleding kunnen we elke sportieve motorrijder helpen aan een superieure kwaliteit motorpak. Toch kan het zijn dat ons aanbod overweldigend is. Voor vragen of advies over het beste motorpak voor jou kan je langskomen in onze winkel in Amsterdam of onze klantenservice raadplegen. Onze specialisten helpen je graag met advies waardoor jij jarenlang kunt genieten van je motorkleding.

Bij een bestelling vanaf €50,- ontvang je van ons de bestelling en bezorging gratis in NL. Bestel nu jouw perfecte motorpak op bikeroutfit.nl!

Lees meer Lees minder
Chat