menu

QUAD LOCK

Quad Lock® is de onbetwiste marktleider in smartphone montagesystemen en hoezen voor gebruik op motoren, fietsen, auto’s of andere voertuigen. Quad Lock-telefoonhoesjes en Quad Lock-mounts behoren tot de best beschermende accessoires die verkrijgbaar zijn
80 items

Quad Lock smartphone bevestiging

Quad Lock biedt een enorme selectie beschermende telefoonhoesjes voor verschillende iPhone- en Android-telefoonmodellen, samen met een reeks Quad Lock-bevestigingen die bestand zijn tegen de intensiteit van motorrijden.

Quad Lock heeft een gepatenteerd tweetraps vergrendelingsmechanisme ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw telefoon veilig op de houder is vergrendeld. Het is ook gemakkelijk te gebruiken omdat het met één hand kan worden bevestigd en losgemaakt. Het Quad Lock-mechanisme is sterk genoeg om tot 80kg te tillen en is gemaakt met een kern van polycarbonaat en schokabsorberend TPU. Deze zijn beschermend en slagvast, dus je telefoon is veilig, zelfs tijdens de meest extreme ritten. Ze hebben een slank en slank profiel en een zacht aanvoelend materiaal waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Tegenwoordig worden jaarlijks wereldwijd miljoenen Quad Lock-producten verkocht en is de jonge firma een van de meest opvallende Australische start-up’s gebleken.

 

Quad Lock voor motorrijders

Met QuadLock aan je zijde, ben je altijd klaar voor de perfecte motorrit. Dit betrouwbare bevestigingssysteem zorgt ervoor dat je smartphone stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest uitdagende ritten. Of je nu navigeert door kronkelende wegen of gewoon je favoriete nummers wilt afspelen, QuadLock maakt het gemakkelijk en veilig. Dankzij de veelzijdigheid van QuadLock kun je je smartphone op verschillende manieren monteren, zodat je altijd handsfree en georganiseerd blijft. Kies voor QuadLock en maak elke rit een moeiteloze ervaring.

QuadLock staat bekend om zijn stevige en duurzame ontwerp, waardoor het bestand is tegen de trillingen en schokken die gepaard gaan met motorrijden. Dit zorgt ervoor dat de smartphone veilig op zijn plaats blijft, zelfs op hobbelige wegen. Zonder deze trilabsorbtie kan de fijne technologie in o.a. de camera van je telefoon beschadigd raken.

 

Geschiedenis van Quad Lock

Quad Lock, opgericht door Chris Peters en Rob Ward, begon als een Kickstarter-campagne in december 2011. Vanwege de kick-ass-producten van Quad Lock heeft het zijn financieringsdoel verpletterd en de fietsgemeenschap was opgetogen over hun Quad Lock-telefoonhouders en Quad Lock-fietssteunen. Daarnaast is er door Quad Lock een hele collectie voor de motor ontwikkeld. Vanaf dat moment heeft het innovatieve oplossingen ontwikkeld en geproduceerd met behulp van geavanceerde smartphone-montagetechnologie.

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese