menu

QUAD LOCK

Quad Lock® is de onbetwiste marktleider in smartphone montagesystemen en hoezen voor gebruik op motoren, fietsen, auto’s of andere voertuigen. Quad Lock-telefoonhoesjes en Quad Lock-mounts behoren tot de best beschermende accessoires die verkrijgbaar zijn
60 items

Quad Lock smartphone bevestiging

 

Quad Lock biedt een enorme selectie beschermende telefoonhoesjes voor verschillende iPhone- en Android-telefoonmodellen, samen met een reeks Quad Lock-bevestigingen die bestand zijn tegen de intensiteit van motorrijden.

Quad Lock heeft een gepatenteerd tweetraps vergrendelingsmechanisme ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw telefoon veilig op de houder is vergrendeld. Het is ook gemakkelijk te gebruiken omdat het met één hand kan worden bevestigd en losgemaakt. Het Quad Lock-mechanisme is sterk genoeg om tot 80kg te tillen en is gemaakt met een kern van polycarbonaat en schokabsorberend TPU. Deze zijn beschermend en slagvast, dus je telefoon is veilig, zelfs tijdens de meest extreme ritten. Ze hebben een slank en slank profiel en een zacht aanvoelend materiaal waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Tegenwoordig worden jaarlijks wereldwijd miljoenen Quad Lock-producten verkocht en is de jonge firma een van de meest opvallende Australische start-up’s gebleken.

 

Geschiedenis van Quad Lock

 

Quad Lock, opgericht door Chris Peters en Rob Ward, begon als een Kickstarter-campagne in december 2011. Vanwege de kick-ass-producten van Quad Lock heeft het zijn financieringsdoel verpletterd en de fietsgemeenschap was opgetogen over hun Quad Lock-telefoonhouders en Quad Lock-fietssteunen. Daarnaast is er door Quad Lock een hele collectie voor de motor ontwikkeld. Vanaf dat moment heeft het innovatieve oplossingen ontwikkeld en geproduceerd met behulp van geavanceerde smartphone-montagetechnologie.

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese