menu

ALPINESTARS HANDSCHOENEN DAMES

Alpinestars is toonaangevend in motorschoeisel, maar ook hun dames handschoenen collectie is indrukwekkend. De collectie is enorm breed en dekt alle segmenten zoals cross, race, tour en casual.
21 items

Dames handschoenen van Alpinestars

 

Met een goed paar dames handschoenen van Alpinestars zorg je ervoor dat je handen goed beschermd worden. Dankzij slijtvaste materialen, sterke verstevigingen en impact absorberende protectoren worden je vingers, handpalmen en knokkels optimaal beschermd. In het geval van lange handschoenen worden je polsen ook meegenomen. We adviseren je graag over de verschillende dames handschoenen van Alpinestars. Voor ieder type motorrijdster is er een geschikt paar te vinden. Er zijn een aantal stijlen waar je uit kunt kiezen wanneer je op zoek bent naar nieuwe dames handschoenen van Alpinestars: sport, tour, sport-tour, adventure, classic en urban. Ook heeft iedere motorhandschoen zo zijn eigen kenmerken. Er zijn bijvoorbeeld Alpinestars dames motorhandschoenen met een waterdicht membraan, perforatiegaten een dikke thermovoering. Voor ieder seizoen hebben ze bij Alpinestars geschikte dames handschoenen ontwikkeld.

 

Alpinestars dames handschoenen voor in de zomer

 

In de zomer wil je graag dat je handen zo koel mogelijk blijven tijdens het motorrijden. Met Alpinestars zomer handschoenen voor dames kun je dit eenvoudig realiseren. Je hebt de keuze uit twee ventilatie opties: geventileerd en geperforeerd. Geventileerde dames handschoenen van Alpinestars zijn gemaakt van textiel. Deze doorwaai handschoenen laten veel rijwind door waardoor je handen lekker koel zullen blijven. De leren Alpinestars dames handschoenen voor in de zomer beschikken over perforatiegaten. Ook deze geperforeerde handschoenen zullen ervoor zorgen dat je handen niet te snel warm worden. Alpinestars dames motorhandschoenen voor in de zomer zijn onmisbaar tijdens hoge temperaturen.

 

Dames winter motorhandschoenen van Alpinestars

 

Met goede dames winter handschoenen van Alpinestars kun je voorkomen dat je snel koude handen krijgt. De Alpinestars winter handschoenen zijn voorzien van een dikke thermovoering om je handen warm te houden. Hierdoor kun je op een comfortabele manier op je motor blijven rijden en houd je gevoel in je handen om je gas-, koppeling- en remhendel te bedienen. Zijn winter motorhandschoenen met een dikke thermovoering toch net wat te warm? Dan kun je ook eens kijken naar Alpinestars midseason dames motorhandschoenen met een dunne thermovoering.

 

Waterdichte dames handschoenen van Alpinestars

 

Waterdichte dames motorhandschoenen van Alpinestars zorgen ervoor dat je handen droog blijven als je plots in de regen terechtkomt. Voor woon-werkverkeer rijders en andere motorrijdsters die het hele jaar door rijden, zijn waterdichte motorhandschoenen essentieel. Bij Alpinestars kun je kiezen uit dames motorhandschoenen met een Gore-Tex of Drystar membraan. Gore-Tex is een bekende naam in de wereld van waterdichte membranen. Het membraan is 100% waterdicht en heeft een uitstekend ademend vermogen. Drystar is een door Alpinestars ontwikkeld membraan dat gebruikt wordt in veel motorhandschoenen.

 

Koop je nieuwe dames handschoenen van Alpinestars Bij Biker Outfit

 

Als je op zoek bent naar nieuwe dames motorhandschoenen van Alpinestars, zit je goed bij Biker Outfit. Je kunt ons volledige assortiment in de webshop bekijken. Vergelijk de verschillende modellen en ga voor de motorhandschoenen die perfect bij jou en je rijstijl passen. Als je online bestelt zullen wij ervoor zorgen dat je jouw nieuwe Alpinestars dames handschoenen zo snel mogelijk in huis hebt!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese