• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

ALPINESTARS BROEK

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MATERIAAL
STIJL
WIND-WATERDICHTHEID
VENTILATIE
REGENLINER
THERMOLINER
KLEUR
MAAT
    Unisex
  • KORT
  • LANG
MAAT
    Unisex
  • KORT
  • LANG
FILTERS TOEPASSEN

ALPINESTARS BROEK HEREN EN BROEK DAMES

- Motorbroek winter: kies een gelamineerde, een GoreTex of een 3 laags Alpinestars motorbroek om de gehele winter te gebruiken. 

- Motorbroek zomer: ben je een echte mooi-weer rijder? Kies een Alpinestars doorwaai broek of een Alpinestars motorjeans met Kevlar en protectie.

- Motorbroek all season: een 2 laags Alpinestars motorbroek is geschikt tijdens de meeste weersomstandigheden.

- Motorbroek leer: een leren Alpinestars motorbroek is slijtvast en wordt vaak gekozen door motorrijders met een sportieve motor.

- Motorbroek dames: Alpinestars dames motorbroeken, motorjeans of motorleggings zijn net als de heren motorbroeken geschikt zowel voor sportief, tour als casual gebruik.

 

Motorprotectie

Een Alpinestars motorbroek is standaard voorzien van knie protectie. Kies voor extra Alpinestars heupprotectie om de broek geheel veilig en compleet te maken.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Ben je op zoek naar de perfecte broek van Alpinestars? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze motor specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe Alpinestars motorbroek. We adviseren graag welke broek in jouw geval de beste aankoop is, waarna je nog jarenlang met jouw motorkleding ritjes kan maken. Een Alpinestars broek kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in Nederland.

Lees meer Lees minder
Chat