menu

ALPINESTARS HANDSCHOENEN HEREN

Alpinestars is toonaangevend in motorschoeisel, maar ook hun handschoenen heren collectie is indrukwekkend. De collectie is enorm breed en dekt alle segmenten zoals cross, race, tour en casual.
68 items

Heren handschoenen van Alpinestars

 

Handschoenen voor heren zijn onmisbaar in de kledingkast van iedere motorrijder. Alpinestars motorhandschoenen zorgen ervoor dat je handpalmen, vingers, knokkels en eventueel een gedeelte van polsen goed beschermd worden. Vooral sportieve modellen zijn extra lang en zullen daarom een aardig deel van je polsen beschermen. De protectie die een paar heren motorhandschoenen van Alpinestars biedt, komt voort uit slijtvast materiaal, harde protectoren en sterke verstevigingen. Harde protectoren vind je vooral op de knokkels en eventueel bij de pols. De handpalmen zijn veelal verstevigd en ook op de vingers worden vaak extra verstevigingen aangebracht. Uiteraard verschilt de mate van protectie per model. Ook de stijlen van de Alpinestars heren handschoenen lopen uiteen. Je kunt kiezen uit Alpinestars heren handschoenen met de volgende stijlen: sport, tour, sport-tour, adventure, classic en urban. Voor iedere motorrijder is er wel een geschikt paar te vinden!

 

Alpinestars heren motorhandschoenen voor in de zomer of winter

 

In ieder seizoen draag je andere motorhandschoenen. Heren motorhandschoenen van Alpinestars voor in de zomer zorgen voor de nodige verkoeling, terwijl winterhandschoenen ervoor zorgen dat je handen lekker warm blijven. Alpinestars heren motorhandschoenen voor in de zomer zijn geventileerd of voorzien van perforatiegaten. Winter handschoenen voor heren beschikken over een thermovoering. Tussen de zomer en de herfst in, kun je vaak het beste midseason motorhandschoenen van Alpinestars dragen. Alpinestars midseason handschoenen zijn ideaal wanneer zomer handschoenen te koel zijn en handschoenen voor in de winter net wat te warm.

 

Race handschoenen van Alpinestars voor mannen

 

Ben je een sportieve motorrijder en zoek je race handschoenen die je op het circuit kunt dragen? Dan zit je goed bij Alpinestars. Alpinestars heeft een groot aanbod met sportieve race handschoenen voor heren. Dit soort motorhandschoenen zijn veelal extra lang zodat je polsen goed beschermd worden. Op de knokkels en soms ook op de polsen zijn harde protectoren aangebracht. In de handpalm en op de vingers vind je extra verstevigingen. Natuurlijk zijn de sportieve motorhandschoenen van Alpinestars niet enkel en alleen geschikt voor het circuit. Ook op de openbare weg zorgen deze heren handschoenen voor de beste bescherming van je handen. 

 

Heren motorhandschoenen met een Drystar membraan

 

Waterdichte motorhandschoenen van Alpinestars zijn essentieel wanneer je heel het jaar door op de motor rijdt. Alpinestars heeft zelf een waterdicht membraan in een deel van haar handschoenen verwerkt. Heren motorhandschoenen van Alpinestars met een Drystar membraan zullen ervoor zorgen dat je handen droog blijven. Ook heb je de optie om waterdichte motorhandschoenen met een Gore-Tex membraan in huis te halen. Gore-Tex heeft, naast dat het een 100% waterdicht membraan is, nog een groot voordeel. Het membraan beschikt namelijk over een hoog ademend vermogen. Dus je wil altijd met droge handen rijden? Ga dan voor Alpinestars heren handschoenen met Drystar of Gore-Tex.

 

Bestel je Alpinestars heren handschoenen bij Biker Outfit

 

De heren motorhandschoenen van Alpinestars kun je eenvoudig online bestellen via onze webshop. Twijfel je over de maat? Of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan zeker eens langs in onze winkel om de verschillende Alpinestars heren motorhandschoenen te bekijken.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese