menu
MOTORHANDSCHOENEN ZOMER HEREN

MOTORHANDSCHOENEN ZOMER HEREN

Het is warm en je gaat rijden? Je handen zijn goed beschermd met onze uitgebreide heren motorhandschoenen collectie voor de zomer. In verschillende materialen en met verschillende veiligheidselementen als knokkel- en handpalmbescherming en reflectiedelen.
218 items

Heren motorhandschoenen voor in de zomer

De meeste motorrijders gebruiken de motor vooral in de zomer of tijdens andere momenten met hoge temperaturen. Bij een temperatuurmeter die boven de 20 graden uitkomt, worden zomer motorhandschoenen voor heren al veel gedragen. Door heren zomer motorhandschoenen te dragen, blijven je handen koel tijdens het motorrijden. Dit is te danken aan luchtdoorlatende mesh panelen of geperforeerd leer in combinatie met de rijwind. Ook zijn zomer motorhandschoenen voor heren meestal niet voorzien van een water- of winddicht membraan, waardoor ze zeer veel lucht door zullen laten. Een goed paar met heren zomer motorhandschoenen van leer of textiel mag niet ontbreken in de kledingkast van iedere mannelijke motorrijder. Bij Biker Outfit vind je heren zomerhandschoenen onder andere van grote merken als Alpinestars, REV’IT! en Dainese.

 

Zomer motorhandschoenen voor heren van leer

Leer is een uitstekend materiaal als basis voor heren zomer motorhandschoenen. Doordat het leer van de handschoenen geperforeerd is, zullen je handen tijdens het motorrijden gekoeld worden. Hierdoor krijg je veel minder snel last van warme of zwetende handen. Daarnaast zijn zomer heren motorhandschoenen van leer zeer goed in staat om je handen en vingers te beschermen. Leer is enorm slijtvast en de handschoenen zijn vaak voorzien van harde protectiedelen op de knokkels. Ook op de handpalm en vingers van heren zomer motorhandschoenen zijn vaak extra verstevigingen te vinden. Leren zomer motorhandschoenen voor mannen worden gemaakt door veel verschillende merken.

Vaak zijn zomer motorhandschoenen voor heren wat korter dan handschoenen voor andere seizoenen. Deze eigenschap zal ervoor zorgen dat je nog minder snel met warme handen te maken krijgt. Zeer sportieve leren motorhandschoenen voor de zomer zijn meestal wel lang. Dit komt doordat een langer model ook in staat is om een deel van je polsen te beschermen.

 

Doorwaai heren motorhandschoenen van textiel

Ook textiel is een zeer geschikt materiaal voor heren zomer motorhandschoenen. Textiele zomer motorhandschoenen beschikken over veel luchtdoorlatende delen. Vaak is de bovenkant van een textiele motorhandschoen voorzien van grote mesh panelen waar de rijwind gemakkelijk doorheen kan komen. Hierdoor blijven je handen koel. Tijdens zeer hoge temperaturen zullen textiele zomer motorhandschoenen voor heren je handen koeler houden dan dat leer dat zou doen. Daarnaast biedt textiel een goede bescherming voor je handen en vingers. De wat langere modellen zullen ook een deel van je polsen beschermen.

 

De beste heren zomer motorhandschoenen koop je bij Biker Outfit

De beste zomer motorhandschoenen voor heren koop je via de webshop van Biker Outfit. Plaats je online bestelling zodat jij snel je nieuwe heren zomer motorhandschoenen al kunt dragen. Wil je de handschoenen liever eerst even passen? Dan kan natuurlijk ook! Kom gerust langs in de winkel en probeer verschillende zomer motorhandschoenen van Dainese, Alpinestars, REV’IT! of een van onze andere merken.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese