menu
MOTORHANDSCHOENEN ZOMER HEREN

MOTORHANDSCHOENEN ZOMER HEREN

Zomerhandschoenen voor heren zijn over het algemeen niet waterdicht, anders zou je warme en zwetende handen krijgen. Veelal met een kort manchet en lichte constructie en voorzien van ventilatie voor de nodige verkoeling.
231 items

HEREN ZOMER MOTORHANDSCHOENEN

Zomerhandschoenen voor heren zijn een van de meest gedragen type motorhandschoenen. Ze zijn zeer draagbaar en comfortabel door het gebruik van lichte materialen. In meer of mindere maten uitgerust met protectie. Zo kan er een extra knokkelbescherming zijn of sliders bij de handpalm.

Hoe meer casual het gebruik van zomer motorhandschoenen, hoe lichter de protectie. Sportieve motorhandschoenen zullen zwaarder uitgevoerd zijn, zowel in materiaal als protectie. Altijd uitgevoerd in dik leer om een optimale slijtvastheid te garanderen. Op het circuit wil je namelijk optimaal beschermd zijn.

Zoek je een meer casual zomerhandschoen? Dan zijn er vele varianten in leer, leer en textiel en textiel. Om ze extra luchtig te houden bij hogere temperatuur, kunnen deze worden uitgevoerd met perforatie of geventileerde delen.

Al met al een ruime keuze in onze heren motorhandschoenen voor de zomer. Let bij het maken van jouw keuze goed op de pasvorm. Een motorhandschoen moet namelijk -zoals het spreekwoord al zegt- echt passen als een handschoen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese