menu
MOTORHANDSCHOENEN MIDSEASON HEREN

MOTORHANDSCHOENEN MIDSEASON HEREN

Mid-season motorhandschoenen zijn geschikt voor het voor- en najaar en regenachtige zomerdagen. Dit type handschoen is voorzien van een waterdichte laag en een dunne of geen thermovoering.
86 items

Midseason motorhandschoenen voor heren

Midseason motorhandschoenen voor heren zijn onmisbaar voor motorrijders die het hele jaar door op de motor willen stappen. Het zijn de perfecte motorhandschoenen voor de momenten wanneer het te koud of te warm voor zomer- en winterhandschoenen is. Er zijn veel verschillende soorten midseason motorhandschoenen voor heren te krijgen. Je hebt bijvoorbeeld modellen met een dunne thermovoering, maar je kunt ook kiezen voor een paar zonder thermovoering. Die laatste zijn geschikt voor iets hogere temperaturen of gewoon wanneer je minder snel koude handen krijgt. Midseason motorhandschoenen met een waterdicht membraan zijn ook erg populair. Zowel in het voorjaar als najaar wil het nog weleens hard regenen. Met een waterdicht membraan voorkom je natte handen en kun je comfortabel blijven rijden. Voor woon-werkverkeer rijders of voor tourrijders die het hele jaar op de motor stappen, zijn midseason handschoenen echt een must-have voor de garderobe.

 

Heren motorhandschoenen voor de lente en herfst

Het weer in de lente en in de herfst kan erg wisselvallig zijn. Om je hier als motorrijder goed op voor te bereiden, heb je motorkleding met bepaalde eigenschappen nodig. Midseason motorhandschoenen voor heren mogen niet ontbreken bij een complete motoroutfit voor de lente of herfst. In de lente kun je op sommige dagen prima met doorwaai motorhandschoenen rijden, maar op andere momenten heb je toch echt een wat warmere motorhandschoen nodig. Een midseason motorhandschoenen voor heren, met dunne of zonder thermovoering, is perfect voor de lente. Voor het najaar geldt precies hetzelfde. Midseason motorhandschoenen voor heren kunnen goed van pas komen tijdens de herfst. Voor winter motorhandschoenen is het vaak nog net wat te warm. We raden aan om te kiezen voor waterdichte midseason motorhandschoenen om je handen droog te houden.

 

Heren midseason handschoenen met waterdicht Gore-Tex membraan

Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten midseason motorhandschoenen voor heren. Een heleboel modellen zijn voorzien van een waterdicht membraan. Wil je het beste van het beste op het gebied van waterdichtheid? Kies dan voor een heren midseason motorhandschoenen met een Gore-Tex membraan. Gore-Tex is 100% waterdicht en heeft een zeer goed ademend vermogen. Ideaal voor natte omstandigheden tijdens het motorrijden. Verder kun je ook winddichte of waterafstotende motorhandschoenen voor heren dragen. Of wat dacht je van een motorhandschoen met een ruitenwisser of touch-tip? De mogelijkheden voor heren midseason motorhandschoenen zijn eindeloos.

 

Midseason motorhandschoenen voor heren online bestellen

Ben je op zoek naar motorhandschoenen die je zowel in het voorjaar als in het najaar kunt dragen? Dan zijn midseason motorhandschoenen voor heren precies wat jij nodig hebt. Midseason motorhandschoenen beschikken over unieke eigenschappen waardoor je ze op verschillende momenten gedurende het hele jaar kunt dragen. Voor motorrijders die veel kilometers maken, zijn ze een essentieel onderdeel van de kledingkast. Midseason motorhandschoenen voor heren kun je eenvoudig online bestellen bij Biker Outfit.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese