menu
MOTORHANDSCHOENEN WINTER HEREN

MOTORHANDSCHOENEN WINTER HEREN

Veel motorrijders stallen hun motor in de winter maar jij niet! Jij bent een echte ‘doorrijder’ die de winter trotseert: een beetje regen, kou of wind schrikt jou niet af. Onmisbaar hierbij zijn natuurlijk een paar warme winter motorhandschoenen.
75 items

HEREN WINTER MOTORHANDSCHOEN

Winter motorhandschoenen voor heren komen er in verschillende kwaliteiten. Voor de meer prijsbewuste motorrijder zijn er winterhandschoenen die waterdicht zijn, maar dat is dan niet onbeperkt. Zoek je meer waterdichtheid, dan dien je te kiezen voor een winter handschoen die is uitgerust met een Gore-Tex membraan, die 100% waterdichtheid garandeert. Naast de waterdichtheid is ook de thermovoering van belang. Zo zorgt Primaloft in verschillende dichtheden voor warmte. En dan is veiligheid niet onbelangrijk in slechtere weersomstandigheden. Slijtvast materiaal, knokkels en protectie aan de binnenzijde van de handschoen zijn geen overbodige luxe in de wintermaanden.

Natuurlijk kunnen heren winter motorhandschoenen verschillen in uiterlijk. De een is wat meer neutraal, voor de stedelijke rijder, de ander wat sportiever, meer voor de woon-werkverkeer rijder. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese