menu
MOTORHANDSCHOENEN WINTER HEREN

MOTORHANDSCHOENEN WINTER HEREN

Veel motorrijders stallen hun motor in de winter maar jij niet! Jij bent een echte ‘doorrijder’ die de winter trotseert: een beetje regen, kou of wind schrikt jou niet af. Onmisbaar hierbij zijn natuurlijk een paar warme winter motorhandschoenen.
82 items

Heren motorhandschoenen voor in de winter

Tijdens het motorrijden in de winter wil je je handen zo warm mogelijk houden. Om dit te kunnen realiseren heb je goede heren winter motorhandschoenen nodig. Door het dragen van warme winter motorhandschoenen voor heren zorg je ervoor dat je de gashendel, rem, koppeling en het stuur van je motor goed kunt blijven bedienen. Koude, tintelende handen verlagen je gevoel met de motor waardoor het motorrijden lastiger wordt. Winter motorhandschoenen voor heren zijn voorzien van een thermovoering die ervoor zorgt dat je handen minder snel koud zullen worden. Het is hierbij belangrijk dat de motorhandschoenen niet te strak zitten, anders is er geen ruimte voor stilstaande lucht om je handen optimaal te isoleren. Isolatie zorgt er namelijk voor dat je handen zo lang mogelijk warm blijven. Naast het warmhouden van je handen, zijn winter motorhandschoenen voor heren natuurlijk ook in staat om je handen te beschermen. Dit wordt gerealiseerd door slijtvast materiaal zoals leer of textiel en door het aanbrengen van stevige delen zoals hard kunststof op de knokkels.

 

Winter motorhandschoenen met een waterdicht membraan

Een waterdicht membraan mag eigenlijk niet ontbreken bij goede winter motorhandschoenen voor heren. Als je handen nat worden, zul je namelijk alsnog met koude handen te maken hebben. We raden dus altijd aan om, zeker als je het hele jaar door rijdt, winter motorhandschoenen met een waterdicht membraan in huis te halen. De beste keuze hierin is een membraan van Gore-Tex. Heren winter motorhandschoenen met een Gore-Tex membraan houden je handen warm en droog. Daarnaast beschikt een Gore-Tex membraan over een hoog ademend vermogen. Winter motorhandschoenen voor heren zijn onmisbaar voor woon-werkverkeer rijders en alle andere motorrijders die in de winter rijden.

 

Heren winter motorhandschoenen van REV’IT!, Dainese en Alpinestars

Naast winter motorhandschoenen voor heren van gerenommeerde merken als REV’IT!, Dainese, Richa en Alpinestars, bieden we nog veel meer merken aan. De keuze uit verschillende modellen is enorm waardoor er altijd wel een winter motorhandschoen te vinden is die aan al jouw wensen voldoet en perfect bij de vorm van je handen past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heren winter motorhandschoenen van REV’IT! met een Gore-Tex membraan als je het beste van het beste in huis wil halen. Natuurlijk zijn er ook uitstekende budgetvriendelijke opties te verkrijgen. Wij zorgen ervoor dat iedereen in de winter met warme motorhandschoenen op de motor stapt.

 

Winter motorhandschoenen voor heren bij Biker Outfit

Bij Biker Outfit slaag je altijd wanneer je op zoek bent naar nieuwe winter motorhandschoenen voor heren. Met koude, tintelende handen op de motor rijden is niet meer nodig. Bekijk ons volledige aanbod in de webshop en bestel direct online. Natuurlijk kun je de handschoenen ook eerst rustig bekijken en passen in onze winkel. Zo kun je verschillende modellen met elkaar vergelijken. Onze ervaren medewerkers helpen je graag tijdens jouw zoektocht naar de beste winter motorhandschoenen voor heren.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese