menu
MOTORHANDSCHOENEN ZOMER DAMES

MOTORHANDSCHOENEN ZOMER DAMES

Het is lekker warm weer en je gaat rijden? Hou je handen koel en veilig met onze uitgebreide dames motorhandschoenen collectie voor de zomer. In smaakvolle designs verkrijgbaar met een aangepaste pasvorm voor de dameshand!
80 items

Dames motorhandschoenen voor de zomerperiode

Als de zon schijnt en de temperatuur boven de 20 graden uitkomt, wordt het tijd om zomer motorhandschoenen voor dames te dragen. Dit soort handschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de warmere dagen. Dankzij ventilerende mesh delen of geperforeerd leer blijven je handen koel tijdens het rijden wanneer je goede dames zomer motorhandschoenen draagt. Een waterdicht of winddicht membraan ontbreekt vaak waardoor de motorhandschoenen optimaal kunnen ventileren. Een paar zomer motorhandschoenen hoort thuis in de garderobe van iedere motorrijdende vrouw. Maak de keuze tussen leer en textiel of hang beide types in je kledingkast. Bij Biker Outfit vind je een uitgebreid assortiment met dames motorhandschoenen voor in de zomer van topmerken als Alpinestars, REV’IT! en Dainese.

 

Leren zomer motorhandschoenen voor dames

Leer is het beste materiaal als het aankomt op slijtvastheid van zomer motorhandschoenen voor dames. Om ervoor te zorgen dat het leer van de handschoen luchtdoorlatend is, worden er perforatiegaten aangebracht. Hierdoor zijn de leren dames motorhandschoenen in staat om je handen koel te houden tijdens het motorrijden in de zomer. Natuurlijk is het leer in staat om je handen optimaal te beschermen. Dit is ten slotte de reden dat je dames motorhandschoenen tijdens de zomerperiode draagt. Het slijtvaste materiaal beschermt je handen, vingers en eventueel je polsen. Om je polsen te beschermen heb je lange dames motorhandschoenen nodig. De korte modellen bieden extra verkoeling maar zullen niet in staat zijn om je polsen te beschermen. Verder zijn er vaak extra slijtvaste of harde delen aangebracht om je handen nog beter te beschermen. Deze protectiedelen vind je bijvoorbeeld in je handpalm, op je knokkels en op je vingers.

 

Dames doorwaai motorhandschoenen van textiel

Textiel is net als leer een enorm goede basis voor dames zomer motorhandschoenen. Daarnaast zijn de luchtdoorlatende eigenschappen van textiele handschoenen vaak nog beter. Op textiele dames motorhandschoenen worden verschillende mesh panelen aangebracht, zodat je in de zomer of tijdens andere periodes met hoge temperaturen met koele handen kunt rijden. Naast de mesh delen worden veelal extra verstevigingen gebruikt voor de protectie van je handen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hard kunststof op de knokkels. Dames zomer motorhandschoenen van textiel zullen je volledige handen en vingers beschermen. Lange modellen bieden ook protectie voor je polsen.

 

Koop de beste dames zomer motorhandschoenen bij Biker Outfit

Natuurlijk koop je de beste dames motorhandschoenen voor in de zomer bij Biker Outfit. We hebben alle vooruitstrevende modellen van grote merken als Dainese, REV’IT! en Alpinestars. Daarnaast bieden we nog veel meer handschoenen van andere merken aan. Bekijk het aanbod in de webshop en bestel eenvoudig online. Passen in de winkel is ook geen probleem. We helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikt paar dames motorhandschoenen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw handen altijd koel blijven.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese