menu
MOTORHANDSCHOENEN ZOMER DAMES

MOTORHANDSCHOENEN ZOMER DAMES

Zomerhandschoenen voor dames zijn niet waterdicht, je kan anders erg warme en zwetende handen krijgen. In smaakvolle designs verkrijgbaar met een aangepaste pasvorm voor de dameshand!
85 items

DAMES ZOMER MOTORHANDSCHOENEN

Het verschil tussen zomerhandschoenen voor dames en zomerhandschoenen voor heren is dat dames motorhandschoenen een smallere en langere pasvorm hebben. Over het algemeen zijn de handen van vrouwen smaller en de vingers langer. Wordt er dus naast een unisex motorhandschoen een dames motorhandschoen gemaakt, dan zal deze smaller vallen en langere vingers hebben ten opzicht van het unisex model.

Een ander verschil is natuurlijk het uiterlijk. Vele dames motorhandschoenen komen in een stylish design, toegespitst op de vrouwelijke motorrijdster. Geheel passend bij de rest van jouw motoroutfit en motor!

Daarnaast beschikken zomerhandschoenen voor vrouwen over de bekende technische eigenschappen. Ze zijn niet waterdicht, hebben vaak een kort manchet en zijn opgebouwd uit lichte materialen waardoor ze flexibel zijn en comfortabel dragen tijdens het rijden op de motor. En de perforatie of luchtdoorlatende delen zorgen voor verkoeling op warme dagen. Protectie kan in lichtere en zwaardere mate zijn toegevoegd, door knokkels en/of sliders bij de handpalm te plaatsen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese