menu

Knox Handroid POD MK5

Knox
€ 239,95
Kies jouw maat
Bekijk de video
Omschrijving

De nieuwste versie van de bekroonde Knox Handroid Pod handschoen is de Mk5. Door het ontwerp zijn dit de meest opvallende motorhandschoenen ooit gemaakt. Het ontwerp omvat kenmerken zoals het scaphoïd beschermingssysteem en de opvallende exo skelet vinger stekels die de toppen van de vingers bedekken voor impact bescherming, evenals een uniek sluitsysteem dat altijd zorgt voor een perfecte pasvorm.

De nieuwste Handroid Pod neemt al deze kenmerken en verfijnt ze. De vingerstukken zijn nu zachter en hebben een lager, aerodynamischer profiel, maar zijn niet minder effectief als het gaat om bescherming. Het lichaam van de handschoen is gemaakt van getrommeld Koreaans leder. Dit is gekozen vanwege het gevoel, het lichte gewicht en de sterkte. De palm is gemaakt van 0,8 mm kangoeroehuid. Terwijl de sterkte en het gevoel die deze huid biedt uitzonderlijk is, is het nog steeds verantwoord en ethisch verkregen.

Een nieuw SPS impact systeem is de meest recente ontwikkeling van het door Knox gepatenteerde Scaphoid beschermingssysteem. Dit heeft nu Micro-Lock pantser opgenomen in het ontwerp van elke schuiver. Een samenwerking met BOA om het polssluitingssysteem te verbeteren, heeft geresulteerd in een op een draaiknop gebaseerd pasvormsysteem met een lager profiel en een eenvoudig in 1 stap in te stellen systeem dat veel comfortabeler en veiliger is. De manchet zelf is niet volumineus en kan in of buiten de mouw van de meeste jassen worden gedragen. De boxconstructie van de vingers zorgt voor een nog comfortabelere handschoen die nog beter past dan voorgaande modellen. 

Specificaties

  • CE-gecertificeerd EN 13594
  • Korte manchet stijl
  • Low profile BOA® polssluitingssysteem
  • Unieke Exoskeleton op de vingers tegen impact en stoten
  • Ethisch 0,8mm kangoeroe palm in zwart.
  • Lichtgewicht 0,8mm drum dyed leer, eigentijds bedrukt hexagon ontwerp.
  • Gepatenteerde Knox SPS Impact technologie met toegevoegde Micro-Lock voor extra schokabsorptie.
  • Unieke Exoskelet spines op de vingers voor slijtage en impact.
  • Touch Screen ingeschakeld.
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons