menu

REV'IT MOTORPAK DAMES

Revit is toonaangevend in textiele motorkleding, maar ook hun sportieve leren dames collectie is indrukwekkend.
2 items

Dames motorpakken van REV’IT!

 

Een dames motorpak van REV’IT! zal je volledige lichaam optimaal beschermen tijdens het motorrijden. Hierdoor ervaar jij tegelijkertijd ook een veilig gevoel wanneer je op de motor zit. De dames motorpakken van REV’IT! voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij het gebruik van slijtvast leer en extra verstevigingen zullen de motorpakken van REV’IT! jou de juiste bescherming bieden. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit van het materiaal voor een zeer lange levensduur van het dames motorpak. De stiksels zijn sterk en houden het complete REV’IT! motorpak goed bij elkaar. Ook wanneer je onverhoopt ten val komt. Verder zijn er de nodige impact absorberende protectoren aangebracht. Deze protectoren bevinden zich op de knieën, heupen, schouders en ellebogen. Het gedeelte bij het staartbeen is verstevigd en je hebt de mogelijkheid om een rugprotector te plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse rugprotector onder het pak te dragen. REV’IT! dames motorpakken zitten nauw aangesloten en hebben een sportieve uitstraling. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor een sportieve rijstijl. 

 

Leren motorpakken van REV’IT! voor vrouwen

 

REV’IT! dames motorpakken zijn voor het grootste gedeelte van leer gemaakt. Verder worden ook materialen als nylon, polyester en spandex gebruikt. Dankzij het gebruik van stretchstof heb je meer dan genoeg bewegingsvrijheid en kun je comfortabel motorrijden met een leren pak van REV’IT!. Daarnaast is het leer van een REV’IT! dames motorpak geperforeerd. Hierdoor ventileert het pak en krijg je het minder snel warm. Ideaal wanneer je sportief aan het rijden bent! Het leder van een REV’IT! dames motorpak is dik en zeer stevig waardoor een hoge mate van slijtvastheid gegarandeerd kan worden. Na verloop van tijd zal het pak soepeler worden en zich naar je lichaam vormen.  

 

Eendelig REV’IT! dames motorpak

 

De dames motorpakken van REV’IT! zijn 1-delig. Je kunt het motorpak zien als een overall met een lange rits aan de voorzijde. De dames motorpakken van REV’IT! zijn gemaakt voor sportief gebruik. Je kunt de motorpakken dragen tijdens het rijden op een circuit, maar ook op de openbare weg komt een REV’IT! dames motorpak goed tot z’n recht. Waar je ook rijdt, een 1-delig dames motorpak van REV’IT! zorgt voor de bescherming van jouw lichaam. Een eendelig dames motorpak van REV’IT! is speciaal ontworpen voor het vrouwenlichaam. Het pak zit strak en zal perfect aansluiten. Hoe langer je met het pakt rijdt, hoe fijner het gaat zitten. Voor extra bewegingsvrijheid zijn sommige gedeelten van het pak voorzien van stretchstof. 

 

Een dames motorpak van REV’IT! koop je bij Biker Outfit

 

Investeren in een goed leren dames motorpak van REV’IT! is altijd een goed idee. Met een REV’IT! dames motorpak zorg je voor de juiste bescherming tijdens het motorrijden. De REV’IT! motorpakken voor vrouwen kun je online bestellen via onze webshop. Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt, kunnen we ons voorstellen dat je de motorpakken eerst wil passen. Kom gerust naar onze winkel om een dames motorpak van REV’IT! uit te proberen. Ons personeel staat klaar om je te helpen! 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese