• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

DAMES REVIT MOTORPAK

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
TYPE
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

REVIT MOTORPAK DAMES

Bij een Rev’it motorpak denk je al snel aan een textiel Rev’it pak, geschikt voor wind en weer. Maar ook sportieve leren Rev’it motorpakken zijn enorm populair. Een Rev’it leren 1 piece is geschikt voor straat en circuit. Een Rev’it tweedelig leren pak is geschikt voor sportief gebruik op straat. Voor dames met een sportmotor zijn er eveneens Rev’it dames motorpakken, Rev’t dames 1 delig of een Rev’it dames 2 piece leren combi.

 

Motorprotectie

Een leren Rev’it motorpak of Revit leren motorcombi is standaard voorzien van schouder, elleboog, knie en vaak ook heupprotectie. Een Rev’it rugprotector is optioneel. Kies dan de Revit RV-03, Rev’it RV-04, Revit RV-05 of de Rev’it RV-06.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Ben je op zoek naar het perfecte vrouwen motorpak van Rev'it? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze motor specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe Revit dames motorkleding. We adviseren graag welk Rev'it motorpak dames in jouw geval de beste aankoop is, waarna je nog jarenlang met jouw motorkleding ritjes kan maken. Een Revit pak kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in Nederland.

Lees meer Lees minder
Chat