menu

REV'IT MOTORJAS DAMES

Dames motorjassen van Rev'it komen er in vele stijlen en materialen. Zoals leer en textiel en tour, race, urban en cross. Afhankelijk van het weer en stijl heeft Revit voor ieder type motorrijder wel een geschikte motorjas dames in collectie.
29 items

REVIT MOTORJAS DAMES

Kies in de winter voor een gelamineerde, een Revit GoreTex jas of een Rev’it 3 laags motorjas om de gehele winter te gebruiken. Rij je voornamelijk met mooi weer? Kies een Rev’it doorwaai jas of een geventileerde Rev’it motorjas met regenvoering. Een 2 laags Rev'it motorjas is geschikt tijdens verreweg de meeste weersomstandigheden. Een Revit leren motorjas is slijtvast en wordt vaak gekozen door motorrijders met een sportieve motor. Steeds meer vrouwen kiezen de motor. Een Rev’it dames motorjas is veilig en modieus. Net als de heren motorjassen zijn Revit dames motorjassen geschikt zowel voor sportief, tour als casual gebruik.

 

Motorprotectie

Alle Rev’it dames motorjassen zijn tegenwoordig standaard voorzien van schouder en elleboogprotectie. Een Rev’it RV-03 RV-04 RV-05 of RV-06 rugprotector is optioneel. Een RV rugprotector biedt je de optimale bescherming en maakt je Revit jas compleet.

 
Klantenservice van Biker Outfit

Ben je op zoek naar de perfecte dames motorkleding van Rev'it? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze motor specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe Revit motorkleding. We adviseren graag welke Rev'it motorjas in jouw geval de beste aankoop is, waarna je nog jarenlang met jouw vrouwen motorkleding ritjes kan maken. Een Revit jas dames kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese