menu

REV'IT MOTORPAK HEREN

Revit is toonaangevend in textiele motorkleding, maar ook hun sportieve heren leren collectie is indrukwekkend.
12 items

Heren motorpakken van REV’IT!

 

Als je de beste bescherming tijdens het motorrijden wil ervaren, heb je een heren motorpak nodig. Heren motorpakken van REV’IT! zijn in staat om je gehele lichaam van de juiste protectie te voorzien. Hierdoor zit je te allen tijde met een veilig gevoel op de motor. De heren motorpakken van REV’IT! zijn vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit. Alle naden en stiksels zijn sterk waardoor het heren motorpak lang mee zal gaan. Verder worden de kritische delen van je lichaam uiteraard extra goed beschermd. Dit wordt gerealiseerd door protectoren die in het pak geplaatst zijn. Heren motorpakken van REV’IT! zijn voorzien van elleboog-, schouder-, knie- en heupprotectoren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een rugprotector te plaatsen en wordt ook je staartbeen beschermd door aangebrachte verstevigingen. Er zijn zelfs heren motorpakken van REV’IT! waar je een borstprotector in kunt plaatsen. Met een compleet heren motorpak van REV’IT! weet je dat je tijdens het motorrijden maximaal beschermd wordt.  

 

1-delige en 2-delige REV’IT! motorpakken voor heren

 

Je kunt kiezen uit 1-delige en 2-delige heren motorpakken van REV’IT!. Eendelige REV’IT! motorpakken voor heren zijn ontworpen voor sportieve motorrijders. Je kunt ze gebruiken voor het circuit maar natuurlijk ook tijdens het rijden op de openbare weg. 1-delige motorpakken zijn de veiligste optie. Ze worden dan ook niet voor niets door professionele coureurs gedragen. Wil je met iets praktischers rijden? Ga dan voor een tweedelig heren motorpak van REV’IT!. Ook 2-delige pakken zijn enorm veilig en kunnen op het circuit gedragen worden. Het voordeel van een 2-delig heren motorpak van REV’IT! is dat je de jas snel uit kunt trekken. Ideaal als je af en toe een tussenstop wil maken. De jas van een tweedelig motorpak rits je aan de broek vast zodra je weer op de motor stapt. 

 

Leren REV’IT! motorpakken voor mannen

 

Vrijwel alle heren motorpakken van REV’IT! zijn van geperforeerd leer gemaakt. De keuze voor leer is te danken aan de eigenschappen van het materiaal. Leder is enorm slijtvast en biedt maximale bescherming. Het leer van een REV’IT! motorpak voor mannen is erg dik maar alsnog vrij soepel. Hoe vaker je met het motorpak rijdt, hoe fijner het gaat zitten. Het leer van een REV’IT! heren motorpak zal zich na verloop van tijd meer naar je lichaam gaan vormen. Daarnaast zijn de geperforeerde REV’IT! motorpakken ontworpen voor het motorrijden. Als je ermee gaat lopen, zul je merken dat het pak minder goed aansluit dan wanneer je daadwerkelijk op een motor zit.  

 

Koop je nieuwe heren motorpak van REV’IT! bij Biker Outfit

 

Een heren motorpak van REV’IT! is de perfecte basis voor een veilige motoroutfit. Je gehele lichaam wordt optimaal beschermd wanneer je een REV’IT! motorpak voor mannen draagt. Bekijk alle modellen in onze webshop en bestel jouw favoriet eenvoudig online. Even vergelijken en passen in de winkel? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs om alle heren motorpakken van REV’IT! te zien hangen. Onze medewerkers hebben je graag met het uitzoeken van een model dat perfect bij jou past. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese