menu

REV'IT HANDSCHOENEN DAMES

Rev'it is toonaangevend in motorkleding, maar ook hun dames handschoenen collectie is indrukwekkend. De collectie is enorm breed en dekt alle segmenten zoals tour, race en urban motorhandschoenen.
21 items

Dames motorhandschoenen van REV’IT!

 

Dames handschoenen van REV’IT! zijn gemaakt om je handen optimaal te  beschermen tijdens het motorrijden. De motorhandschoenen van REV’IT! bieden bescherming voor je volledige handen en vingers. Ook zijn er veel modellen die een deel van je pols zullen beschermen. Deze dames handschoenen zijn extra lang. De bescherming van dames motorhandschoenen van REV’IT! komt voort uit de slijtvaste materialen en de harde protectie delen of verstevigingen. Leer en textiel zijn beide populaire materialen die gebruikt worden als basis voor de dames handschoenen van REV’IT!. Daarnaast kun je ook kiezen voor softshell of een combinatie van leer en textiel. Op de knokkels van de handschoenen zitten vaak harde protectoren en de handpalmen zijn extra verstevigd met dikker materiaal.

 

Voor iedere type motorrijdster is er wel een geschikt paar dames handschoenen van REV’IT! te vinden. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen die aansluiten bij jouw manier van rijden. Houd je van sportief rijden? Dan ga je voor sportieve dames motorhandschoenen van REV’IT!. Voor een casual uitstraling kun je kiezen voor een paar handschoenen met een classic of urban stijl. En natuurlijk niet te vergeten: er zijn ook speciale dames motorhandschoenen van REV’IT! voor adventure- en tourrijders.

 

Warme dames handschoenen van REV’IT!

 

Als je in de winter rijdt wil je er natuurlijk alles aan doen om je handen warm te houden. Met dames winterhandschoenen van REV’IT! kun je hier voor zorgen. De handschoenen voor in de winter beschikken over een dikke thermovoering. Als dat nog niet genoeg is, kun je ook gaan voor verwarmde dames motorhandschoenen van REV’IT!. Heb je niet zo snel last van koude handen of zijn de temperaturen net wat te hoog voor dikke winter motorhandschoenen? Dan kan een dames handschoenen met een dunne thermovoering uitkomst bieden. Het voorkomen van koude handen tijdens het motorrijden is essentieel om ervoor te zorgen dat jij je motor goed kunt blijven bedienen. Door je handen warm te houden heb je een betere controle over de rem-, gas- en koppelingshendel van je motorfiets.

 

REV’IT! zomer motorhandschoenen voor vrouwen

 

Tijdens het motorrijden met hoge temperaturen kun je al snel met warme handen te maken krijgen. Door dames motorhandschoenen van REV’IT! met ventilerende eigenschappen te dragen, blijven je handen lekker koel. De geventileerde delen of perforatiegaten zullen ervoor zorgen dat je rijwind je handen kan bereiken. Uiteraard zijn er verschillende REV’IT! dames motorhandschoenen voor in de zomer te krijgen. Het ene model biedt meer ventilatie dan het andere. Zo kun je zelf kiezen welke dames zomer motorhandschoenen van REV’IT! het beste bij jou passen.

 

Bekijk alle dames handschoenen van REV’IT! in onze webshop

 

Je kunt alle dames motorhandschoenen van REV’IT! in onze webshop bekijken. Online bestellen is erg eenvoudig. Nadat je bestelling geplaatst is, zullen wij ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk met je nieuwe paar REV’IT! dames handschoenen kunt gaan rijden. Als je de handschoenen van REV’IT! eerst in de winkel wil bekijken is dat natuurlijk ook geen probleem. Dan kun je gelijk al je vragen stellen en verschillende modellen passen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese