menu

REV'IT MOTORBROEK DAMES

Dames motorbroeken van Rev'it komen er in vele stijlen en materialen. Zoals leer en textiel en tour, race, urban en cross. Afhankelijk van het weer en stijl heeft Revit voor ieder type dames motorrijder wel een geschikte motorbroek in collectie.
15 items

Dames motorbroeken van REV’IT!

 

Met een dames motorbroek van REV’IT! zit je altijd goed. REV’IT! dames motorbroeken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat jij veilig kunt motorrijden. De REV’IT! motorbroeken voor vrouwen bieden bescherming voor je benen, heupen en knieën dankzij het gebruik van stevige materialen en protectoren. REV’IT! dames motorbroeken worden vooral van leer of textiel gemaakt, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor softshell. Of wat dacht je van een motorbroek die uit een combinatie van leer en textiel bestaat? Verder kunnen de REV’IT! dames motorbroeken over allerlei handige eigenschappen beschikken. Denk hierbij aan wind- of waterdichte membranen, uitneembare thermo- en regenliners of de nodige ventilatie opties. Zwart, grijs, wit en zilver zijn de kleuren die je veel terug ziet komen op de dames motorbroeken van REV’IT!. Hierdoor zijn ze met vrijwel iedere motorjas te combineren. 

 

Doorwaai dames motorbroeken van REV’IT!

 

In de zomer heb je een doorwaai dames motorbroek van REV’IT! nodig. De doorwaai dames motorbroeken van REV’IT! zorgen voor de nodige verkoeling wanneer je met hoge temperaturen te maken krijgt. Door de ventilerende eigenschappen van een doorwaai dames motorbroek van REV’IT!, zal de rijwind je lichaam optimaal kunnen bereiken. Te heet zul je het niet snel meer krijgen als je een REV’IT! dames doorwaai motorbroek draagt. Hierdoor kun jij jezelf goed blijven focussen op het verkeer. Verder zijn doorwaai dames motorbroeken van REV’IT! uitstekend te combineren met doorwaai motorjassen. Met zo’n outfit houd je je gehele lichaam koel tijdens het motorrijden. 

 

REV’IT! dames motorbroek van textiel en leer

 

Textiel en leer zijn beide uitstekende materialen om als basis voor een motorbroek te gebruiken. De materialen zijn slijtvast en bieden de juiste bescherming voor je benen op het moment dat het nodig is. Textiele dames motorbroeken van REV’IT! worden veel gedragen door tourrijders. De keuze uit verschillende textiele motorbroeken van REV’IT! is dan ook enorm. Iedere broek heeft weer zijn eigen unieke kenmerken die passen bij een bepaalde rijstijl of seizoen. Uiteraard kun je helemaal zelf bepalen waarvoor je een textiele of leren dames motorbroek van REV’IT! gaat gebruiken. Wij geven je graag advies over de textiele en leren dames motorbroeken van REV’IT! zodat jij 100% zeker met een goed passende en veilige broek op de motor stapt. 

 

Bestel je nieuwe dames motorbroek van REV’IT! bij Biker Outfit

 

Je kledingkast uitbreiden met een dames motorbroek van REV’IT! is altijd een goed idee. Bij Biker Outfit hebben we veel keus als het aankomt op dames motorbroeken van REV’IT!. Je kunt ons assortiment via de webshop bekijken. Ontdek de unieke eigenschappen van ieder model en vind de REV’IT! dames motorbroek die het beste bij jou past. Plaats je bestelling online en wij zorgen ervoor dat jij jouw nieuwe motorbroek van REV’IT! snel in huis zult hebben. Natuurlijk kun je ook naar onze winkel komen om de REV’IT! dames motorbroeken te passen en te vergelijken. Ons personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden zodat jij gegarandeerd de juiste motorbroek zult vinden. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese